Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

  • 30 896
  • 762

Анкета

Какъв имот търсите с каква цел и къде?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

# 15
Има руснаци, които продават в Бриз, но и те леко се се пооляли, гледах в групите 65 кв. за 82 евро в Корал, със север,което е надута цена. Да не говорим , че имат висока  месечна такса там. Потребителката дето мисли че съм де набутала, да не ме мисли 😉
Виж целия пост
# 16
Като се обсъжда Бриз, някой знае ли какво ще се строи до Берьозка? Гледам теренът в дясно от магазина е разчистен и заграден, но няма още никакви табели.
Виж целия пост
# 17
Диди доколкото разбирам момичето  просто казва, че навремето като купиш апартамент със заем за 25 години накрая плащаш двоино че и отгоре с лихвите. Сега не е точно така, но имаше времена на лихви за ипотека над 6 процента.
Виж целия пост
# 18
Диди, много добре си чета .. като се качат лихвите може и да ти излезе за 20г на 2-2,5к /м2. - това има предвид Ясмина,  Определено не знам защо делиш на три и смяташ, че е искала да каже, че след 20г ще струват по 330 EUR/m2
На Бриз (освен ако не е около Кауфланд и срещу Чайка) кое му струва повече от 1000 EUR/m2. Че са намятани на баира един връз друг, че улиците са на чакъл, че в някои кооперации ходи веднъж седмично лайнарка, че като построят поредния блок и морската гледка остава в небитието, че детето ти само от училище не може да се прибере... Все едни такива "маловажни" неща

Safiren, верно ли искаш нещо до сами булеварда?

Виж целия пост
# 19
Скарида 1000 евро вече се опитват да продават обзаведени тухли в Младост така че за Бриз си е една добра сделка. Естествено цената не се определя само от квартала.
Виж целия пост
# 20

Safiren, верно ли искаш нещо до сами булеварда?
Не, не - сакън. Любопитствах просто, че минавам наоколо и гледам такъв голям празен терен се е пръкнал Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Бриз няма адекватна инфраструктура. Имат сериозен проблем с ВиК снабдяването. Зная го от техен инжинер. Затова, масово се препродават имоти там.
Виж целия пост
# 22
Скарида 1000 евро вече се опитват да продават обзаведени тухли в Младост така че за Бриз си е една добра сделка. Естествено цената не се определя само от квартала.

За мен е справедлива цена!
За семейство Младост е доста по-уреден квартал от Бриз. Най-малкото транспорт, училища, улици, улично.
За мен е по-важно да мога да изляза да се разходя пеша и детето да се прибере само от училище, отколкото да имам "морска" гледка измежду два други блока!
Виж целия пост
# 23
Аз имам два апартамента в южната част, на втора линия от Княз Борис. Никакви проблеми с водата. Нагоре по баирите нямам представа какво е. Не  съм постоянен жител, в единия летувам, другия е под наем. И до двата имам спирка на минути-Почивка и Студентска, а Морската ми е на същото разстояние, с чудесна гледка към двор и зеленина. Зависи кой какви нужди има, моите са тези и районът ги покрива перфектно.
Виж целия пост
# 24
Паркоместа има ли?
Виж целия пост
# 25
В моя си имам, в другия не. Там за сега има места в локалното на булеварда. Лятото е по трудно, през другото време няма проблем.
Виж целия пост
# 26
Доста хора тук май напоследък пишат че са купили “изгодно” в бриз. Там май има доста малко места които могат да се нарекат хубави- или си из баирите или до булеварда. Наскоро четох че има проект за някаква кула там до паметника май. Не ми е интересен квартала така че не обърнах много внимание ама някои по- малки кооперации наоколо може да изгорят.
Виж целия пост
# 27
Преди няколко години живях в Бриз над гимназиите. Водата спираше горе-долу 1 път в седмицата, за по цял ден. Интернета (на TCV) спираше по-често. Поне тока не е спирал.
Виж целия пост
# 28
Не съм на баир, не съм на булевард, имам ток, вода, път. Освен да чакам да построят кулата и да изгоря, или да се обезценят имотите, понеже цените ще се
сгромолясат...Понякога ме изумява човешката... изобретателност.
Виж целия пост
# 29
В Бриз няма никакви комуникации,а проблемите с водата са в  горната част.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия