Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обзавеждане на маломерен двустаен

  • 4 460
  • 144
# 135
Чудно е, даже снимката е супер като стил, обаче пералнята къде ще отиде тогава?
Мога да я 'подредя' в банята, само ми дайте размери, но тогава мястото за душа ще стане малко. Засега съм нарисувала с преграда , която пази половината баня от душа.
Виж целия пост
# 136
Много хубава снимка, MayBach!

Или може предишния вариант на MayBach без последния шкаф, което е същото като размери според мен, но е много по-отворено. А и дава възможност за бар-плот, ако в един момент решите.
Скрит текст:

Съгласна съм с всички направени коментари за бюрото в спалнята - само една бележка, че зависи от ползвателя дали му е удобно да се изолира в спалнята или предпочита да е в централната стая.
Виж целия пост
# 137
Мисля, че бюрцето в спалнята, ако е отстрани на спалнята, ще е много ню-ню и няма да е удобно за продължителна работа.
Виж целия пост
# 138
Мисля, че бюрцето в спалнята, ако е отстрани на спалнята, ще е много ню-ню и няма да е удобно за продължителна работа.

Не само това, то трябва с плонж да се хвърля човека за да легне, следователно, за да стане.
Виж целия пост
# 139
Няма ли да му дойде много малък хладилникът така? Не, че няма хладилници с една врата за вграждане, но тези, които хем имат камера, хем не са 177+ см високи (тоест, с миялна отдолу да иде почти до тавана), са с доста малък обем, а добрите с екстри и камера вътре са и ужасно скъпи. Евентуално решение би бил този например, но ми се вижда доста базов като екстри и нямам идея как се представя Горение при хладилниците. А камерата си е важна, все пак трябва да има къде да сложи поне лед момчето.
Виж, ако се откажеш от фурната в колона и фурната си дойде под котлоните, тогава хладилникът ще иде до комина, до него фурната с котлоните, ъглов шкаф, мивка, миялна, а микровълновата ще се вгради в горните шкафове и готово, цялата кухня може да приключи още на втория метър на стената.

Така просто е чудесно!
Хладилници за вграждане гледам в tehnohit. Има доста варианти и размери на прилични цени. Някакъв с камера смятам че ще му е достатъчен и би могъл да се намести върху миалната.
Narcissa, стената на банята минава навътре и пералнята отива в антрето.
Виж целия пост
# 140
Аз работя на бюро 1.20*0.80 м. В спалничка 3*3 метра, в която трябва да влезе голямо легло , нощни шкафчета и гардероб , трябва да се направи компромис с размера на бюрото или с размера на мястото за минаване, а вероятно и двете.

Ето тук с бюро 1.20*0.50 (плитко) и скринчето вече го оцветих като кантонерка за документи. Сместих 5крилен гардероб с ширина на крилото 0.40 м. При всички подредби, в които бюрото е на това място, трудно ще се маневрира със стола и редовно ще се блъска в леглото:
Скрит текст:Ако бюрото не е за техническо чертане или рисуване, а само да се кълве на клавиатура - нюню бюрце ще е по-удачно.
Виж целия пост
# 141
В къщи ползваме 90*60 см бюро на ИКЕА.
На децата са с размер 110*50 см, като се състоят от два отделни модула шкаф 40(вратичка+ чекмедже) и бюро 70 (още едно чекмедже под целия плот).

Гардеробът в спалнята може да е по-плитък имаме два нестандартни с дълбочина на 50 и 52 см. Събират се закачалки.
Съвет: плъзгащите  врати увеличават дълбочината.
Ако се сложи гардероб и легло 140 см (напълно достатъчно е, старото ни бе 160, нямам проблем с новото ) не оставя място за бюро, а само място за минаване около леглото.
Виж целия пост
# 142
В схемата гардеробът е дълбок 50см, леглото е 160 широко, шкафчетата широки 40.
Не е невъзможно, но е силно компромисно и трябва да се къткат мебелите да не се чукнат.
Виж целия пост
# 143
Ами и в нас е така - с компромиси. Гардеробите ни са на стена с дълбочина 55 см. В стаята искам да сложим голям гардероб, но го отлагаме с години, защото трябва да е по поръчка, с плъзгащи врати.
Виж целия пост
# 144
Ние у нас имахме едно бюро на неподходящо място и аз все се удрях в него. Не може и да е само за цъкане, един документ да остави човек и да работи си трябва място. Варианта с малкото скриче на мен ми допада, разбира се ако не работи телевизора Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия