Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Запустял двор идеи за почистване

  • 3 215
  • 20
# 15
Как можете да пръскате с химикали земята! 
Нали след време вие ще искате да си посадите нещо на нея?
Замърсявате почвата.
Еми явно тъпотията човешка, край няма
Виж целия пост
# 16
Много ми е странно защо някои хора когато си купят къща/ вила с двор и мислят , че си купуват почивна станция. Всяка лична собственост иска почистване и поддръжка. Или викаш неволята или плащаш - няма друг вариант да се радваш на имота си.
Виж целия пост
# 17
Е, попитаха само и какви нападки!
Аз например никога не съм имала село като малка и ако не бяха съседите да ме учат, вероятно много глупости щях да сътворя.
Но е факт, че къщата когато не е нова винаги иска поддръжка и има нещо за оправяне.
Виж целия пост
# 18
Как можете да пръскате с химикали земята! 
Нали след време вие ще искате да си посадите нещо на нея?
Замърсявате почвата.
Еми явно тъпотията човешка, край няма
Знаете ли, може да сме тъпи, но сме човеци. Не би ми минало през ум да обиждам някой, който дори не съм виждала. Фактът, че вие го правите обаче,  говори много за вас.
Никъде не прочетох назад в поста си, че ще искам да си садя нещо. Хайде, моля да се съсредоточим върху моите въпроси, а не върху вашите изводи!
Виж целия пост
# 19
Ако живеете постоянно или поне през повечето време веднъж оправен дворът може да се поддържа лесно в добро състояние. Дори ще ви е приятно да го разкрасявате и променяте. Но ако сте като нас само събота и неделя и малко през отпуските е тежко.
Бръшлянът е красив, но му трябва твърда ръка, както е писала Доня Дафина.
Виж целия пост
# 20
Едната ни ограда към запустял двор беше само къпини ( много големи и сладки), но тая пролет платихме на бригада, изчисти на 2 метра навътре в запустелия двор и сложихме ограда. От тогава, на всеки 2 седмици, а във влажен сезон у всяка седмица, къпините се режат с щилки и тримери. И така поддържаме. След като се почисти двора, подръжката ако е редовна, не е трудно. Щом сина ми на 15 г успява да окоси и поддържа декар и половина. Хубава косачка, самоходна, бензинова. Косиш и си пееш, тя сама върви. Ние нямаме райграс който иска поддръжка, всичко е диви тревички, глухарчета. Пролетта като цъфне е красиво, не се полива. Преди седмица е окосено за последно, започнаха жеги и до септември няма да расте.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия