Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С кого от двамата трябваше да продължа?

  • 3 059
  • 35
# 30
Много сладка тема. Избери сантиметрите.

......... измежду хилядите в интернет, а с тези двамата гледай да ви делят километрите!

Не разбирам жени, които хем не искат връзка, хем чатят с мъже, които ясно показват, че искат връзка, при това изключителна. 

Като искате приятни чатове с мъже (може и жени), на теми, които ви интересуват, направете си профил в сайт за кореспонденция, приятелства, напишете ясно, че не желаете връзка, най-добре изкажете, че сте женени. Пак ще ви налитат търсещи секс чатове, секс, връзки и бракове, но поне ще намерите хора за приятни разговори. Идеален начин за научаване и поддържане на езици е. Може даже да обиколите света, плащайки само самолетни билети, стига да сте готови да посрещате гости от цял свят. Приятелка скоро ще заминава за Корея при хора, срещнати в такива сайтове.

Ако мъж, когото не съм виждала в реала, вземе да ми държи сметка с кого чатя и се срещам, ще го блокирам на момента.
Виж целия пост
# 31
Авторке, като ти гледам колебанията, май не си готова за връзка. Вероятно имаш проблеми със задържане на вниманието си за по-дълго време на едно място, щом си тръгнала да "тъчеш на два стана".
Направи услуга на себе си и най-вече на другите и НЕ избирай никой от тях.
Виж целия пост
# 32
След като става дума за виртуални тръпки, моят съвет е да се избира тоя на който му е по-голям интернета. Минимум 16 гигабайта уайфай.
Виж целия пост
# 33
Амааа виртуален приятел ще ти определя с кого да си пишеш? Недей така, моля ти се.
Намери си реален приятел и тогава се чуди.
Но пък ако ти е забавно да играеш на търсена жена, защо не, играй си!
Виж целия пост
# 34
То в интернет всеки е търсен, не се мисля за търсена.
Виж целия пост
# 35
Щом не си ги виждала на живо, няма значение кой ще избереш. Всъщност какво ще стане с "избрания", ще се срещнете на живо ли? Хвърляй ези-тура и който се падне, излизайте, женете се или каквото там се прави като се срещаш с някой виртуално.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия