Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

  • 48 272
  • 1 049
# 570
Благодаря. Дано не се налага на никой това.
Аз също искам да попитам някой знае ли какво се случва, ако ковид теста при прием излезе положителен?

Приемат ви в ковид отделението, там има отделен сектор/стаи за бременни.
Виж целия пост
# 571
Въпрос към раждалите с планирано секцио - вярно ли е, че за първата вечер преди операцията, трябва да си нося моя нощница, не дават от болницата?

Също така еднократните гащи ги има в списъка на болницата, но някъде май мернах по форума, че са ви давали. Да си нося ли или не?
Виж целия пост
# 572
Еднократно бельо и превръзки дават, няма нужда да носите. Мен ме приеха ден преди раждане и не са ми давали тяхна нощница, имах си моя, но не вярвам да откажат да дадат, ако ги помолите.
Виж целия пост
# 573
По принцип имат и нощници, и еднократни гащи, и превръзки, и обезболяващи вещички профенид, и дават 2 бутилки вода на ден. Понякога обаче се случва да се разсеят и да не ти предложат някое от тези неща. Имаш 2 варианта - да идеш да ги помолиш или да си носиш. Никога нищо няма да ти откажат.
Виж целия пост
# 574
Здравейте, тъй като вече имам няколко прегледа в Токуда реших, че мога да споделя първи впечатления.
Като цяло смятам, че избора на Токуда беше правилното решение и след всеки следваш преглед с доктор Апостолова се убеждавам все повече в това! Тя е изключително мила, внимателна и отзивчива. Смятам, че обръща достатъчно внимание, обяснява всичко подробно и на разбираем език и мога да кажа, че когато вижда бебето на екрана, се радва искрено с вас на гледката! Очевидно е, че обича професията си. В повечето случаи съм чакала не повече от 15-20 минути за преглед, като има единични случаи, където съм чакала над час.
На първия преглед видя бебето, разпита ме подробно за заболявания, хапчета и т.н .. и ме изпрати вкъщи с препоръка за над 10 вида тестове, които направих в родния ми град в лаборатория. Препоръча ми да помисля за първа фетална морфология и биохимичен скрининг, като ми даде имената на лекарите, които мога да посетя в Токуда, но ми обясни, че за нея няма значение къде ще направя изследванията, важно е да ги има!
Все пак не ме съм от София и не ми св разкарваше по други болници и реших да запазя час в Токуда. Едвам, едвам успях да се вмъкна при доктор Колева, като за прегледа мога да кажа, че не останах очарована, тя не прояви никакъв интерес към мен, докато говорехме тя си рояеше в телефона, след прегледа докато чаках от сестрата да ми даде амбулаторния лист, тя беше в другия край на кабинета, ровейки си в телефона отново.. Като цяло самият преглед беше добре, видя бебето, разгледа всичко необходимо като органи, беше доста бърза, но каза, че няма проблем и всичко е наред и предполагам затова нямаше и нужда от по-обстойни прегледи. При взимането на резултата от лабораторията същия следобед се оказа че момичето, което пишеше на компютъра в направила грешка относно една от стойностите и за половин час вдигнахме цялата болница на крака. При нормална стойност максимум 3, сестрата беше записала, че при мен е 13 вместо 1,3 . До колкото разбрах това е течност в гръбнака на бебето, която е показател за Даун. Да ви кажа честно, това доста ме поразклати за половин час тичане из болницата и сравняване на резултати. След това при следващи прегледи при доктор Апостолова забелязах, че тя винаги стои до сестрата след прегледа и наблюдава какво пише!
В край на сметка до втория биохимичен скриниг имам още време и успях да се вмъкна при доктор Богданова.
Като цяло отношението е много добро и със сигурност си заслужава парите.
Все още не съм имала наблюдения от други лекари, но като цяло за мен доктор Апостолова е най-доброто решение, което можех да взема. За доктор Колева бих казала, че разсеяното и и незаинтересовано поведение се дължеше на факта, че не съм нейна пациентка. Не смятам, че е лош лекар, просто някак си не ми вдъхна спокойствието, което Апостолова ми пренася.
Това са първите ми впечатления и ще споделям още по нататък Simple Smile
Виж целия пост
# 575
Колева е така в началото. След време, което не е 1 или 2 прегледа става доста мила и отзивчив. Според мен просто е малко по стеснително човек и не толкова отворен, докато не опознае или запомни човека.
Виж целия пост
# 576
Няма значение дали сте и пациентка или не! Тя е лекар какво значи ще си рови в телефона?
Виж целия пост
# 577
Здравейте,

Изчетох всички теми, но никъде не се споменава по-подробна информация за др Весела Маркова. Ходила съм няколко пъти при нея, изключително мила и внимателна, но ме интересува информация по-скоро за раждалите при нея. Доволни ли сте, как протече раждането и възстановяването? Не знам дали бих й се доверила за раждане или по-скоро да се насоча към Др Нашар или др Атанасова, които са доста хвалени за раждане?
Виж целия пост
# 578
Те са хвалени, но имайте предвид, че не приемат нови пациенти.
Виж целия пост
# 579
Да така е, затова питам за Др. Маркова.
Виж целия пост
# 580
Здравейте, знаете ли от къде се взимат резултсти от цитонамазка в Токуда? Трябват ми за допълнителното здравно.
Виж целия пост
# 581
Да така е, затова питам за Др. Маркова.
Раждане, не, но аборт съм имала при нея. Много е мила, всичко чудесно изчисти и не съм имала никакви проблеми след това.
Виж целия пост
# 582
Здравейте, знаете ли от къде се взимат резултсти от цитонамазка в Токуда? Трябват ми за допълнителното здравно.
От АГ регистратура.
Виж целия пост
# 583
Другият вариант е да го изтеглиш онлайн ако имаш парола.
Виж целия пост
# 584
Доколкото знам, цитонамазките май само лично ги дават, не може онлайн.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия