Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на котки - Тема 163

  • 24 965
  • 758
# 750
Честит рожден ден на дълголетника! Дано има още много годинки пред себе си! Heart Birthday Tada

Малко по-късно ще пусна новата тема. И аз имам рожденичка (човешка) и се налага да свърша това-онова. Wink
Виж целия пост
# 751
И аз имам рожденичка (човешка)
И аз, и аз. Ама на мен ЕГНто най-вероятно е по-голямо Simple Smile
Виж целия пост
# 752
AnMary, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много обичана от всички и много щастлива. Май, поздравите не бяха много позволени във форума, ама все пак рожденничка си!

Таня 67 честита ти рожденничка, да е жива и здрава. Пожелавам и всичко хубаво, да е и тя много обичана, щастлива и успешна.
Приятно празнуване на всички.
Виж целия пост
# 753
HeartДа са живи и здрави всички рожденници-хора,котараци
Виж целия пост
# 754
Честити да са ви рождениците, Таня и Васил! 👸😺
AnMary, жива, здрава и много щастлива бъди!
🎂🎁🎈🎉🎇🍀🍾

Glikoza, на Чари ѝ реших кожен проблем (с рани и опадала козина) с гранофурин, намазах я няколко пъти обилно и силна храна.
Виж целия пост
# 755
Здравейте, ако тук не е мястото за моя проблем, моля да ме насочите към правилната тема.
Котката ми имаше злокачествено образувание на две млечни жлези. Преди около година и половина и беше направена операция и те бяха отстранени. За съжаление миналата есен започна на расте нещо ново почти до подмишницата. Доста бързо стана голямо и оперирахме и него. Сега само няколко месеца след втората операция забелязах, че расте поредното на мястото на един от първите тумори. Както нямаше нищо изведнъж се появи нещо, което дори не е малко. Преди всяка операция на котката се правят кръвни изследвания и снимка на бял дроб и сърце. До сега никакви разсейки не са се виждали. Ясно е, че такива има, но просто не очаквах нещата да се развият толкова бързо и мислех, че ще можем да и удължим живота още. През октомври ще стане на 14, улична превъзходна, много жизнена, красива и любвеобилна котка. Изглежда така, както изглеждаше като беше млада. Докато я опипвах, се рамърка милата. Прекрасното ми животинче си отива, а аз не виждам начин да и помогна. Едвам успях да убедя лекарката да направим втората операция, а и едва ли ще има смисъл да прави трета. Тя лесно ги понася, но туморите растат прекалено бързо. Да не говорим, че при това положение вече може да има и разсейки в белия дроб, въпреки че до сега нямаше. Дали има някой, чиято котка е била оперирана повече пъти? Аз се подготвям за най-лошото, но бих се борила още.

Здравейте, снимахме котката и я заведохме при нейната лекарка. Тя отново няма видими разсейки. За съжаление новият тумор, който е между ръчичките, се предполага, че е на хрущял и махането му ще е много трудно и най-вероятно безсмислено, защото следващият ще се появи още по-бързо. В такъв случай и химиотерапията ще е безсмислена и ще я убие по-бързо. Ако туморът можеше да се отстрани по-лесно, може би щеше да има някакъв смисъл, но сега едва ли... Лекарката каза, че твърдите тумори като цяло се отварят по-трудно, така че може да има някакво време. Още не сме решили със сигурност, но изглежда, че нямаме избор. Ние много страдаме, но ако туморът се отвори след няколко месеца, с операциите сме и дали две години качествен живот. Какво ще се случва след това не знаем. Sad Преди първата операция се забавихме, защото се страхувахме. Сега съжалявам и се чудя дали ако бяхме оперирали веднага сега щеше да е по-добре. Човек по принцип не трябва да се бави, а трябва веднага да отиде при качествени лекари, които правят нужните изследвания преди да се предприеме нещо.
Било каквото било, ще мислим по въпроса. Ако решим да не правим нищо, ще започнем терапии (с имуностимулатори и други неща, които не запомних). И преди сме ги правили, но сега май друго не ни остава. Ще се надяваме нещата да се развият по-бавно. Все пак тя е на възраст и така или иначе имахме ограничено време с нея. За сега е си е същата беладжийка, каквато винаги е била, така че ще и се радваме до колкото можем.
Виж целия пост
# 756
Честито на празнуващите човеци и котаци! Много обичани, здрави и безгрижни ❤
 На болничките пожелавам изцеление и спокоен дълъг живот! Целувки на всички Kissing Heart
Виж целия пост
# 757
Благодаря.

Дъщеря ми успя да ме разплаче Simple SmileИ да питам за обезпаразитяване... това става ли? Bayer Advantage - за котки до 4 кг.
Не за моя, а за една дребна бълхарка Simple Smile
Виж целия пост
# 758
Благодаря за пожеланията! Hug

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, пишете ми на лични! Ако имате и нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Моля, някой да сложи една точка или усмивка като първи коментар, за да може списъкът с любимците ни да бъде веднага след заглавния пост.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия