Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да продължа ли да го чакам?

  • 4 045
  • 25
Здравейте, момичета! Ще разкажа на кратко случея си, и ще поискам съвет хахах, излизаме с момче г/д от два месеца, като всичко е окей, разбираме се идеално. Има го това обаче, че още в началото той ми каза, че на този етап не търси връзка и не иска да бързаме с нищо, намеци за секс и прочие не е имало никога, е да ама аз си навих, че трябва да заговоря за темата с "гаджетата" и той ми каза, че ще е по-добре за мен ако в момента оставим нещата така, понеже последната му приятелка тотално го е "разбила". И така продължаваме да си излизаме още, все едно този разговор не се е водил, но аз се чувствам адски тъпо и странно... сега не знам изглеждам ли в очите му като момиче, което продължава да излиза, защото го "чака" или не, въпреки, че той ми каза, че всичко си е както преди и аз трябва да реша дали искам да излизаме и занапред ...  Според вас трябва ли да продължа ще ми е любопитно да чуя мнения на момичета, на които им се е случвало нещо подобно..
Виж целия пост
# 1
Излизате, но не сте гаджета. И ти чакаш?
Нещо не разбрах случЕя.
Виж целия пост
# 2
Kaзал ти е директно, че не те вижда като гадже. Според мен, има право да си преживява бившата връзка, както той ги чувства нещата. Бил е достатъчно честен и прям и не те заблуждава с нищо. Да се разхождаш с него в неведение за бъдещо развитие, не ми се вижда перспективно, но ти решаваш.
Виж целия пост
# 3
Продължаваш напред, или поне се отдръпваш на здравословно за теб разстояние. Желанието за отношения в момента е едностранно, рискуваш да се влюбиш в човек, който ти е казал повече от един път, че не иска да има връзка. Щом го казва, повярвай му, ако той избираше да бъде с теб, щеше да ти говори другояче, а не неща, които провалят шансовете му.
Виж целия пост
# 4
Той ясно ти е заявил позицията си, не виждам какво да "чакаш"....Явно преживява все още предишната жена в живота си...Ако ти се рискува да се влюбиш - чакай...Ама ще има да чакаш...
Виж целия пост
# 5
Вероятно те използва да си избие предишната, и/или за секс. Не мисля, че ще го "дочакаш" за друго. Но май си още малка, та сега ти е времето да трупаш опит, защото на чужди думи трудно се вярва. Трябва да си минеш пътя и да се научиш сама. Решенията трябва да можеш да си взимаш сама, както и да си носиш отговорността за тях.
Виж целия пост
# 6
Зарежи го, а още по-добре си хвани друг, тогава може и да го дочакаш Simple Smile.
Виж целия пост
# 7
Ясно е (по)казал, че не иска да сте гаджета. Излизате за компания без нищо повече. Не виждам какво се чака.
Виж целия пост
# 8
Попитай в Тийн проблем.

Виж целия пост
# 9
Ти си въобразяваш, че чакаш нещо. Той ти е заявил ясно нищо да не чакаш. Дори и секс. Браво на момчето между другото.
Виж целия пост
# 10
И аз мисля, че няма смисъл да го чакаш. Само би хлътнала все повече, а той да продължава да е безразличен. Трудно е да възникнат изведнъж чувства у някого ако ги е нямало. Остани си с добри впечатления от него, поне е бил честен и продължи напред, огледай се за други. Wink
Виж целия пост
# 11
Човека ти го е казал в очите. За което браво, малко са такива.
Ти защо си при него още?
Остави го да си страда за бившата и прекъсни комуникация.
Виж целия пост
# 12
Много любезно те е отрязал .
Виж целия пост
# 13
Ако искаш връзка, не го чакаш, а се оглеждаш за друг. Ако си ок да излизате като приятелки, си излизаш с него докато се оглеждаш за друг.
Виж целия пост
# 14
Здравей Моника,
според мен момчето в моемнта страда от раздялата си. Не иска да навлиза в нови любовно-интмни отношения и да задълбава или пък те вижда само като приятел. Може да има привличане към теб от приятелска гледна точка, не като мъж към жена, това също го има. И за да не те обиди, ти е казал, че не иска връзка в момента.
Ако ти продължиш да се надяваш, има вероятност да се влюбиш и съответно да се разочароваш после много.
Отдръпни се и се фокусирай върху собствената си ситуация, търси мъж, който иска да е с теб, а не такъв, на когото да си кошче за душевни отпадъци Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия