Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Флирт, с каква цел?

  • 1 516
  • 2
Не бях влизала отдавна във форума и се зачетох в последните теми и ми попадна коментар, който някоя от вас може да си познае, а именно нещо от типа на: “Зависи дали флирта е с цел изневяра или с цел да погъделичка чувствата”.
И въпроса ми е как е възможно флирта с един човек да остане само на етап “да погъделичка чувствата”, когато флирта е системен. Предполагам, че няма жени/мъже които флиртуват с всеки на ляво и на дясно. Не се ли стига с такъв периодичен и постоянен флирт поне до въпрос от някоя от страните, ако не да се отвори темата директно за секс, то какво всъщност правят?!
Виж целия пост
# 1
Ами да, има мъже/жени които не могат без непрекъснато внимание и четкане на егото, съвсем стандартно състояние си е, описано в медицинските книги, нищо особено, там някакъв процент от населението са си така ¯\_(ツ)_/¯ Флиртът осигурява такова почесване на сърбежа, а сърбежът си е непрекъснат, това е най-лесно разбираемото обяснение. Един вид краста Smile Няма крайна цел такъв вид флирт, и въпрос да зададе отсрещната страна, и да се оженят пак си продължава флирт с други, или ако им изветрее либидото се минава на други форми на търсене на внимание, които са доста по-неприятни. В този смисъл при тях флиртът е с лечебна цел.
Виж целия пост
# 2
Съвсем скоро темата беше обсъдена подробно.
Заповядайте: https://www.bg-mamma.com/?topic=1351569
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия