Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кашлица

  • 538
  • 5
здр пиша за вас защото незнам вече  обърканасъм,малката е на 2.10м от около месец и нещо имаме кашлитца обиколих лекари според тях е алергия и от там е кашлитцата.Всели лекар изписва сироп за кашлитца алергични капки и хомоопатия,върти се в тоя кръг. Много много не виждам ефек ,кашлитцата се усилва когото тича бяга смее се много или крищи пищи того повечко кашля да отбележа че е дете ми е много много активно постояна бяга тича иска да играе ама напоследък мното я дразни тая кашлитца лекарите там им.обясня тово ми казват че ще отмине Пуснаха пълна картина всичко е ок иначе е жизнена яде играе ни сополи освен кашлитца нищо и няма гърдички чисти.
Виж целия пост
# 1
Пулмолог посетихте ли?

П.П. Моля те редактирай и  сложи препинателни знаци, защото в момента е ужасно за четене. И се пише "кашлиЦа".
Виж целия пост
# 2
Посетих ме алерголог и детски болести ,
Виж целия пост
# 3
Ако имате възможност, отидете за две седмици някъде в планината. Дори да не е на санаториум с процедури, упоритите кашлици обикновено се повлияват добре от смяната на въздуха.
Виж целия пост
# 4
благодаря,ще пробвааме че омръзна ми вече да я тъпча с някакви лекарства.
Виж целия пост
# 5
Моята дъщеря беше по същия начин.Цял месец никой не можа да разбере от къде идва тази кашлица.Накрая на своя глава я заведох за носен секрет и излезе,че има бактерия.За жалост,точно тази бактерия се лекува само с антибиотик,но още на втория прием кашлицата изчезна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия