Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Онлайн работа

  • 1 518
  • 5
Здравейте мамита,

Разполагам с малко свободно време и ми се иска да изкарвам малко повече парички. Търсих попълване на онлайн анкети, но установих, че има доста измамници. Четох теми и тук, но те са доста стари.
Вие имате ли подобен опит или предложения за изработване на някой страничен лев в нета 🙂
Виж целия пост
# 1
За какви онлайн анкети става въпрос? Ако идеята е да станете панелист на някоя агенция за маркетингови изследвания и периодично да попълвате анкетите им, не мисля, че можете да изкарате някакви кой знае какви пари от това. Агенциите искат да се трупат точки на база участия в анекти и за някаква реална печалба/ награда, се изисква участие в поне няколко анкети, което би отнело време, а и заплащането не е голямо.
Можете да потърсите дистанционна работа на непълен работен ден, предполагам, има опции. Мисля, че някои от телемаркетинг агенциите организираха работата си дистанционно, така че и това е опция, но там обикновено заплащането е доста плаващо.
Виж целия пост
# 2
Здравейте всички,
Аз съм млада майка от Пловдив и съм във втората година от майчинството, което се заплаща доста ниско, както знаете и бих искала да попитам, ако някоя от вас има идея за надомна, реална работа за няколко часа на ден, за набиране на текст, обработка или попълване на данни, лепене на материали и прочие, нещо каквото и да е.
Огромно благодаря предварително!!!
Виж целия пост
# 3
Аз бих използвала свободното си време да науча нещо.
Виж целия пост
# 4
Онлайн работа има достатъчно. Обаче много хора се препъват, когато си потърсят. Ще напиша някои от причините, които най-често пречат:
- Гледат на тази работа като нещо между другото, в свободното време, нещо си там....А това е работа като всяка друга, само дето се върши от вкъщи. Работи се всеки ден, но не когато детето спи или на мен ми е останало свободно време от готвенето, прането и чистенето, а така сякаш съм в офиса.
- Повечето онлайн занимания, от които се изкарват действително пари, изискват образование, квалификация, чужди езици(по възможност повече от английски) или специфични умения и съответното оборудване за тях. Това са инвестиции във време, усилия и пари, които се връщат.

Няколко занимания, които действително се плащат и то доста добре - изработка на сайтове, видеооператори и видеомонтажисти за изработване на клипове най-често, професионални преводачи, СЕО специалисти, копирайтъри. За да получиш шанс да работиш, за всяко задание се състезаваш с още 10 човека, понякога повече.

Тия попълване на нещо си наистина са или много евтини и не си струват, или измамници. Заплаща се квалифициран труд, другото е ала-бала.
Виж целия пост
# 5
Здравейте, дами,
имам следния въпрос - работя на основна позиция - която не е от 08. до 17ч., а с различна заетост в дните, събота и неделя са почивни. Мога да си позволя да отделям в някои дни по 2-3 часа, други - по 4-6.
Интересува ме да намеря нещо допълнително-предпочитам онлайн, което ще спести времето за път. Много ми се отдава писането - мога да редактирам или създавам собствени текстове, както и да комуникирам с хора, или да поддържам страници в соц. мрежи. Най-много ме тегли към копирайтинг. Мисля, че най-вече отговаря на споменатото от мен. Гледам периодично в джобс. Вие, какво ще ме посъветвате - как и къде да търся?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия