Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лаеща кашлица

  • 1 160
  • 17
Здравейте!
За пръв път пиша в какъвто и да било, форум, но вече съм изчерпана и не знам към кой да се обърна. Та ситуацията е следната. Дъщеря ми на 3г. преди един месец пипна някакъв вирус в градината, беше една седмица с хрема, след като спря се започна с една лаеща кашлица, която не се повлиява от нищо изписаха ни пулмикорт по цяла доза, ериус, а да не говорим колко сиропа е изпила. Водих я на пулмолог и на още един куп лекари, снимка правихме чиста е, отговорът навсякъде е един и същ  “ нищо й няма”. Записала съм час и при акад. Петрунов, но ни дадоха час чак декември. Отскоро започнах да я водя на солна стая и да давам сироп от черна ряпа и мед, като че ли има леко подобрение, но кашлицата все още е налице. Моля, ако някой е бил в подобна ситуация да сподели как се е справил, защото вече ще полудея...А забравих да добавя, че пие от продуктите на аквасорс от три месеца, но не виждам резултат пак си е постоянно болна ☹
Виж целия пост
# 1
Алергии?
Виж целия пост
# 2
Пулмологът каза, че щом не се влияе от противоалергични не е алергия, но аз въпреки това записах час за алерголог, който обаче е чак декември месец.
Виж целия пост
# 3
Какво значи лаеща кашлица? Звучи ли кто задавяне, кога кашля по-често- права или легнала, нощем как спи?
Виж целия пост
# 4
На мен ми прилича на ларингит. Той се характеризира с лаеща кашлица. Потърсете второ мнение.
П.С: Дъщеря ми покашляше още поне 2-3 месеца след изкарания ларингит.
Виж целия пост
# 5
Лаеща кашлица = ларингит. Би трябвало личният лекар да даде съвет, като й види гърлото. При ларингит се засягат гласните струни, тоест инхалация ще помогне.
Не съм лекар, а потърпевш човек, така че просто питайте ЛЛ.
Виж целия пост
# 6
И то инхалации с кортикостероид по спомен. Предписват се по схема и се спират по схема
Виж целия пост
# 7
Правили сме инхалации с пулмикорт, изобщо не помогна. Днес личната я прегледа каза, че дори и гърлото не е червено, да съм чакала да спре, а как ще спре от само себе си не ми е ясно. Вече мисля, че е алергия от нещо. По принцип може да не кашля с часове, и изведнъж се почва, докато спи изобщо не кашля чак сутрин като стане.
Бих се радвала, ако някой сподели мнение за добър пулмолог в София, че нещо при този, който ходихме не останах очарована, меко казано ни претупа.
Виж целия пост
# 8
Щом е като стане, според мен е заден ринит. Ако гърдите са чисти, значи е от хремата.
Виж целия пост
# 9
Няма смисъл да гадаем какво е Simple Smile Аз съм с ринит и не кашлям сутрин.
Мога да препоръчам Детски кабинет Южен парк ( ул. „Димитър Хаджикоцев“ 108, 1421 ж.к. Лозенец, София)  088 888 4315 . Дали ще сте при Янкова или Стоева няма значение и двете са страхотни като специалисти. Цената е 30лв за преглед. Ние имахме като вашия проблем и наистина спира обаче след може би 2-3 месеца. Ние се набутахме и тестове за алергии да правим, а дъщеря ни е много малка за тях още.
Виж целия пост
# 10
При сина ми помага само компрес с извара на гърлото. Така спи 2-3 нощи и се оправя. Нито сиропи, нито нещо друго помага.
Виж целия пост
# 11
Благодаря, момичета за отделеното време🙂! Кашлицата тъкмо беше преминала, пуснах я на градина и след три дни се почна, в момента сме с бронхит, няма спасение ☹
Виж целия пост
# 12
Здравейте. Пробвайте с по- чести инхалации поне през 2 часа само с физиологичен разтвор. Последния път синът ми много добре се повлия. От 5 години много често прави ларенгитни пристъпи в момента е на 7 и значително разреди.
Виж целия пост
# 13
Нас ни спасява при лаеща( ларингитна) кашлица сиропа на Д-р Тайс Мукоплант. След 4- ти ден някъде започва да отхрачва. Много съм доволна. А пък Грийн тус изобщо не ни действа.
Виж целия пост
# 14
То при ларингита какво има да се отхрачва?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия