Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нелегално разпространение на книгата ми в сайта книжен пазар

  • 2 178
  • 23
# 15
Съвет не мога да ти дам, освен може би да се повторя с адвокат по патенти и лицензи, но влизам, за да ти пожелая успех и да те окуража да действаш и да не се предаваш!
Виж целия пост
# 16
Според мен, в договора с издателство трябва да е описано какво се случва с бракуваните бройки. Така че тях ги търсете за обяснение.
Виж целия пост
# 17
Според мен нещата не опират до кражба. Аз също се самоиздадох и в момента виждам книгата си в bookspase.bg, book point и книжен пазар. А не съм давала бройки там. Това е договорка между продавачите. Примерно моята книга се продава в store.bg, ozone.bg и Сиела. Ако някой от гореизброените сайтове продаде нещо си делят печалбата.
Виж целия пост
# 18
Нещо не си наясно много с нещата.
Ти си авторът. Взимаш ли нещо от продажбата на тези книги?
Виж целия пост
# 19
Нещо не си наясно много с нещата.
Ти си авторът. Взимаш ли нещо от продажбата на тези книги?
Естествено, че да Simple Smile Когато тази бройка продадена от книжен пазар дойде от озон примерно, естествено че получавам пари. Озон трябва или да ми платят бройките книга или да ми ги върнат. Така че от такава гледна точка не би трябвало да има проблем. Другият интересен казус би бил ако печатниците действително издават екстра бройки за да си ги пласират. Което обаче ми се вижда малко странно.
Виж целия пост
# 20
Това е друго нещо.
Но при автора не мисля, че са така нещата.
Виж целия пост
# 21
Точно така е, както Елора написа. Много онлайн книжари зареждат от големи доставчици, хайде да не ги рекламирам, знаят се кои са. На автора в този случай не му пука кой ще му плати. На нашия автор обаче никой не му плаща за тези бройки.
Виж целия пост
# 22
Че ако му плащат, няма чуденки и  протести.Явно саморазпространение е,и отговорите са по него.
Виж целия пост
# 23
Редовно търсене на книгата по заглавие и автор или по качена снимкав гъгъл изображения е начин да се следи къде е излязла като бройка за продажба в обяви.
Успех.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия