Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

  • 27 890
  • 764

Анкета

Вярвате ли, че зрителите определят чрез СМС-и коя маска да напусне?

Опции:

# 15
В Гугъл не откривам нищо за подобен амулет - рибя опашка. Само сайтове за продажба. И то не рибя опашка, а опашка на русалка...
Виж целия пост
# 16
Възможно ли е Гъбарко да е Крисия?
Виж целия пост
# 17
СМС-и ли? Обърнете внимание на часа на публикуването на новината вчера. 19:57

Можете да увеличите с бутоните Control и +


Под пищния костюм на Букетът се криеше Рени

Лицето на певицата Рени се подаде от красивия костюм на Букетът в „Маскираният певец“. Това е шестата свалена маска в най-мистериозния формат в телевизионния ефир. Тази вечер тя очарова публиката с песента на английската поп група Bananarama – Venus.

Сега да го прочетат тук и да променят часа!!! Не сме шарани.
Виж целия пост
# 18
Ужас. Излагат се много от предаването. Изобщо не им вярвам на гласуването.
Виж целия пост
# 19
Цитат
Преди години когато за първи път излязоха разни предавания с гласуване с смс-и, хората го правеха.Сега не вярвам, че някой още се връзва да гласува.
Да,но тогава имаше и награди.Спомням си,че ББ даваше кола.
Виж целия пост
# 20
Ти даже и в темата в бг мама пишеш. Как кой ги гледа?

Всъщност да. Ако нямаше кой да ги гледа, нямаше да ги правят. Това, че аз от доста години почти не гледам телевизия не означава, че няма други, които гледат.
Виж целия пост
# 21
Аз се включвам с отговор към този пост на Спящата -
Цитат
Аз продължавам да издирвам на кого е герданчето с рибята опашка, по‐интересно ми е от Заека Simple Smile И според мене Миро си носи основно кръстове. Орлин има 2-3 снимки с кожено герданче на врата, но амулетът все му е в ризата/ тениската.

Евангелистите слагат този символ на колите си 
Скрит текст:

За мен герданчето е препратка към песента на Миро “Сувенир”.
Чух и много характерно произнасяне на “Ом”, което ми напомня на по-ранните му песни от “Еклесиаст “
Виж целия пост
# 22
Рени по Нова. Заприличала е на Марги Хранова
Виж целия пост
Реклама
# 23
Както винаги, самочувствие до Бога.

Рени: Букетът, това съм аз! Цветята са красиви и харесвани. И аз съм харесвана от публиката ми!


Не бяха четки, не беше чудо. Тя не е участвала в Капките, нали?
Виж целия пост
# 24
Смайли, недей дърпа дявола за опашката! Joy Ако Маги я покани, ще е нещо средно между Петя Бу и Луна в имитациите. Confounded Рени дори феновете ѝ я критикуват заради неадекватните снимки, които качва.
Виж целия пост
# 25
Смайли, недей дърпа дявола за опашката! Joy Ако Маги я покани, ще е нещо средно между Петя Бу и Луна в имитациите. Confounded Рени дори феновете ѝ я критикуват заради неадекватните снимки, които качва.

Само питам! Като чух какви четки прави. Тя си е неадекватна цял живот. Гледала съм я в ББ. Ама на Магърдич не му пречи неадекватността, както сме се убедили. Дано не се окажат верни предположенията ми!
Виж целия пост
# 26
Току-що видях, че Орлин Павлов и Ники Илиев ще бъдат в Лондон този уикенд, така че явно нито един от тях не участва в предаването.
Виж целия пост
# 27


Виж целия пост
# 28
Привет от мен и благодаря на Смайли за новата тема!
Съжалявам, че Рени отпадна, предпочитам Зайка да си беше тръгнала, но само заради това, че беше под карантина я оставиха. Не мога да разбера Алекс защо се прави на ударена, не вярвам толкова лесно да остави славата и короните на другите от панела, може би продуцентите са й казали как да се държи.
Както съм сигурна, че същите продуценти са направили забележка на Марта за отношението и закачките й към танцьора от Фънки Мънкис. В последния лайв беше по-ниска от тревата и не смееше да гъкне на тая тема.
Ивайло Захариев е точно същият като певец, какъвто е и като актьор - препикано мушкато. На моменти чувах тембъра на Къци в Рицаря, но се оказа дръвчето.
Евгени Минчев ми беше забавен, бях убедена, че е той заради уликата с релсите, въпреки че добре се прикриваше, за да не го познаят.
Прилепът продължавам да съм убедена, че е JJ. В това изпълнение толкова ми звучеше като Азис, че се сетих за имитацията му на Васко в Капките.
Гъбарко в този лайв беше зле откъм пеене и съм много затруднена да предположа кой може да е под маската, въпреки че уликата с орлите клони към Лудогорец и Разград и съответно Крисия, но тя е доста по-добра певица от това, което чух последния път, но винаги може нарочно да се прави, че пее по-зле отколкото в действителност.
Носорогът определено ми е Миро от доста предавания насам, сега отново чух и видях него.
Стискам палци в другото предаване Заекът да си ходи, че вече нагарча по-добри и интересни образи да отпадат за негова сметка.
Виж целия пост
# 29
Аз също забелязах тъмна коса под маската на Носорога, при това положение не мисля, че може да е Миро. След като не е и Орлин нямам никакви предположения.. дано остане до финала, за да е интересно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия