Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с АМ

  • 783
  • 3
Здравейте, имаме проблем с АМ и не знам на какво се дължи. В родилния дом беше на НАН, във къщи го започнахме с ХИП Комбиотик след което се запече. Дадохме ХИП Конфорт и се оправи. Върнахме се отново на НАН и сега и с него има запек. Болките в коремчето и от двете млека са страшни. Със Хип акото беше жълто но сега със Нан е светло зелено. Определено цвета не ми изглежда добре. Какво да направя
според вас? С какво мляко да продължим? Мисля че стомахът е много разстроен.
Виж целия пост
# 1
Недейте постоянно да сменяте млеката! Аз съм доволна от Аптамил - никакви проблеми, с него сме от както нямам кърма (40тия ден)
Виж целия пост
# 2
Да, аз също смятам че повече не трябва да се сменят млеката и затова сега търся последен вариант който да остане за постоянно.
Виж целия пост
# 3
Може да пробвате да давате пробиотик.
Това как се отразява дадено мляко е индивидуално за всяко детенце. Със синът ми започнахме с Хип, но не му се отразяваше добре и сменихме с Лактана - с него нямахме проблем, но в същото време започнахме да даваме и пробиорик... та реално не съм сигурна кое от двете помогна или комбинацията..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия