Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка с млада жена с дете

  • 9 965
  • 220
Искам да споделя с Вас, един казус който от време мисля постоянно.

На 26 години съм. На скоро се завърнах от чужбина (юли 2021) след малко повече от 16 години пребиваване там.
Завърнах се поради лични причини, както и донякъде заради обстановката покрай тази пандемия.
Започнах да си търся работа в края на лятото. Имах доста предложения но дълго се чудех къде да приема. Слушах съвети от семейство, роднини, и приятели от които едно момиче което живее на моята улица.
Познаваме се буквално от малки, от годините когато учех още в България преди да замина.
Завърза ни се приказката от една вечер когато аз случайно минавах по улицата. Тя беше навън с момиченцето си.
Започна да ме разпитва за мен. Споделих и че съм се завърнал в България. Минаха се дни и се засякохме отново на улицата. В него ден тя ми сподели че била чула и проверила на някои места, където биха ме взели и ми предложи да се обадя и да проверя и аз.
Тази постъпка много ме трогна.
В крайна сметка не почнах работа въобще в града, но от тогава работите така се развиха че започнахме да си пишем редовно ( бих казал почти нон-стоп) на всякакви теми.
Мъжа и започна да усеща че има някакво привличане и започнахме да се виждаме скришно.
От всичко това писане и виждане, разбрах от нея колко тя е нещастна с него и то от много години но всичко това го прикрива и живее с него за да не е сама.
Никога не е имала сила и смелостта да си представи че може да живее щастливо с някой друг. В момента не съжалява за детето си, но съжелява че толкова млада е направила тази важна крачка. Сега си дава сметка че е избързала без да си даде време да намери правилния човек.
Разликата с мъжа и е 10 години. Тя иска да се чувства млада, желана, докато той живее много по-затворено, домошарски.

За 2-3 месеца се сближихме много. Аз още не мога да осъзная всичко което се случи с нас за това кратко време.
Всичко е много романтично, страстно и красиво.
Тя ми сподели че съм и дал възможността, да разбере че може отново да е щастлива и да обича пълноценно. Сподели ми че дали с мен или без, мисли за развод отколкото да живее с мъжа си на сила.

И идва ред на отговорите, съветите които търся: можем ли наистина да бъдем щастливи, имаме ли шанс като семейство? Имаме 2 години разлика, мисля че търсим едно и също. Тя за годините си е здраво стъпила на земята, има опит в семейството като майка, докато аз още не, като родител. Тепърва ще минавам по този път.
Вие имали ли сте подобни казуси? Ако да, как го прие(ха)детето/децата, семейството, роднини, приятели? 
Най-малко съм подозирал да бъда във връзка с майка с дете, което има плюсове и минуси. Искам да обмисля нещата предварително защото не искам да я нараня нея, още повече че се познаваме от малки.
А виждам че с всеки ден, нещата стават все по-сериозни.

Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 1
Колкото повече дистанция има между решението й да се разведе и връзката с теб, толкова по-добре.
Ако тя не се чувства щастлива, обичана и обичаща с мъжът си, то трябва да вземе решение на база само и единствено личните й отношения с него.
Вашите бъдещи отношения са си отделен въпрос. Или поне така би трябвало да бъде.
Ако нещата са чисти, искрени и открити към всички, защо да не ви се получи?
Виж целия пост
# 2
Аз бих те посъветвала да не се месиш. Твоите отношения с нея, не трябва да преминават и да се сравняват със семейните. В момента и тя е объркана - живее в два свята. Постарай се така да си остане.

Казваш, търсите едно и също, едва ли. Жената направо си казва, че иска страст, развлечения. Ти искаш семейство. Пак ще я набуташ там, откъдето иска да излезе.

10 години са си доста голяма разлика. Вероятно това му е и харесала навремето, че е стабилен, зрял. Сега не е доволна. Разбирам я донякъде - сама трудно ще гледа дете. Двама, ако е поносимо - по става.

Наивен си и необременен. Дръж дистанция и гледай да не се увличаш много. Ако тя наистина е нещастна - ще се разведе и без теб.
Виж целия пост
# 3
Не бъркай туризма с емиграцията. Ти поне трябва да го разбираш повече от отлично.
Виж целия пост
# 4
Приел си нейната версия за достоверна. След дълго емигранство си доста уязвим. Не вярвай на хора, афиширащи с жертвоготовността си. Всеки има трудности, но и шансове за промяна. Грешката в брака и, би могла да е в миналото. Постави се на мястото на нейния мъж. Иначе дете лесно се манипулира. Но не си наясно, каква е връзката му с бащата. Не бързай,
 с конкретни решения .
Приятелите ни от детството се променят от ударите на живота, уви .
Виж целия пост
# 5
Баце, свършиха неангажираните жени ли, че се буташ при ангажирана? За един прЕател питам...
Виж целия пост
# 6
Прекалено лесно му е бутнала, чак съмнително....
Виж целия пост
# 7
Клише, но как ще й имаш доверие ако един ден сте двойка, че на някоя пейка няма да срещне току що завърнал се от гурбет симпатяга?
Нещастна била-застъпване на връзки е грозна гледка и винаги всички герои от триъгълника са наранени.
Последно-не се прави на героят,  който ще я освободи от 10 години по- големия лош вълк, защото тази тази е въртиопашка , а с такива няма да имаш бял ден.
Виж целия пост
# 8
Ако си умен ще разбереш от две думи: Строго Забранено
Виж целия пост
# 9
Гъдел е да бъдеш рицарят на бял кон, разбирам. Човещинка и добре гали мъжкото его.
Уви, грам не й вярвам на младата майка.
Освободи си рецепторите от нея и бързо ще срещнеш друга. Пак ще е млада, но без вагонче. На тая и машинистът е още вътре...
Виж целия пост
# 10
Искам да споделя с Вас, един казус който от време мисля постоянно.

На 26 години съм. На скоро се завърнах от чужбина (юли 2021) след малко повече от 16 години пребиваване там.
На 26г ли си или на 36г, съдейки по никнеймът ти?!
Виж целия пост
# 11
Имаше дилема, дали ще можеш да се адаптираш в България, ако не бъркам ника. Погледнах, не бъркам.
Доста бързо си получил "помощ"
Ако персонаж и теми, не са пързалка, ситуацията е отчайваща.
Виж целия пост
# 12
За мен тя вижда в тебе ракета-носител, която да я извади от настоящата ситуация, в която се намира и която не й харесва. Как не е заговорила някой друг съсед, ами точно завърналия се от чужбина, който вероятно има пари и който може пак да се върне в чужбина. Този път евентуално и с нея.

Това за прителството ви от преди 16 години, когато ти си бил десетгодишно дете е ала-бала. Никаква приятелка не ти е, ти не я познаваш изобщо. Звучи ми като меркантилна и пресметлива женица, която просто е видяла по-платежоспособен и перспективен спонсор в твое лице.

На твое място бих се дистанцирала на секундата, бих си намерила работа, ако още не си, приятели, с които да излизам и да се запознавам с НЕобвързани жени.
Може да звуча цинично, но аз самата живея в чужбина и съм много мнителна към подобни скорострелни любови. За мен това нейното не е любов, ами хладни сметки кой може да я издържа по-добре.
Виж целия пост
# 13
Ако имаш истински и силни чувства,ако си готов да се сблъскаш и приемеш всички негативи от една такава връзка,то опитай.Трябва да знаеш,обаче,че едни такива отношения са трудни,ще се наложи да отстояваш това си решение пред близките ти,как и защо решаваш да се обвържеш с жена с дете,ще ги има тези притеснения у твоите родители и те са основателни,ти самият склонен ли си да приемеш нейното дете,като свое,да търпиш капризите му,да задоволяваш нуждите му,от сърце,без да се дразниш и напрягаш,защото ако не прецениш правилно,това ще е голям преносни камък в тези отношения.Да си родител е отговорност и саможертва,приемеш ли тези хора за твое семейство,трябва да си всеотдаен и да държиш много на тях! Помисли си добре,за да не подлъжеш и нея и себе си!
Виж целия пост
# 14
И аз смятам, че жената е по всяка вероятност от типа провинциална ку*ветина, която припада по парите на гурбетчиите, ако ù се даде възможност... но все пак има вариант две - тя просто да си споделя и да няма очаквания. Уж е казала, че с или без автора мисли за развод. Вероятността да е този вариант е малка, но я има.
Аз не бих се занимавала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия