Торта от кроасани?

  • 33 215
  • 65
# 60
Та понеже на мен ми по - харесва идеята те да изплуват от горе и след изпичането , когато се обърне , да имам за основа кроасаните , отгоре крема и най - горе карамела , който се разлива  Crazy ммммм.....
Питам ; по - долу на фурната ли да пека или е друг чалъма , за да не прегорят кроасаните ?

Благодаря !

Освен, че слагаш съдовете по-ниско във фурната, печеш сладкиша, покрит с алуминиево фолио. Чак когато е почти готов, откриваш за малко (4-5 минути), за да зарозовее отгоре.
Илюстративен материал на резултата и липсващото парче Simple Smile
Виж целия пост
# 61
Страхотно Спаске !  Grinning
Много тенк ю и за съвета и за снимката ! Heart Eyes   bouquet
Точно така ми се иска да изглежда !
Виж целия пост
# 62
Рецептата е супер. Днес и това правих. Освен , че е много вкусно направих тортата и без много телесни повреди - само едно изгаряне от котлона, едно от карамела и едно почти разбиване на зъбче от миксера:))).

Мноооооого вкусно!
Виж целия пост
# 63
Момичета СТРАХОТНИ СТЕ!Мъж ми има РД и мисля да я направя - дано не се изложа!
Спаскееееееееееееее, мерси за снимкитеееееееее!
Ерика  Heart Eyes  bouquet
Спаскееее, а я сподели с нас питата която е на снимки при тортата  Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 64
аз пък я правя така:във форма за кекс се сипва малко карамелизирана захар залепят се малки кроасан4ета с карамели се залива с :4-5 яица,1 4аена 4а6а захар,1 ванилия,500-600мл.прясно мляко
пе4е се в загрята фурна на водна баня.
Виж целия пост
# 65
Тази торта е невероятно вкусна!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия