Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обилно кървене 5г.с

  • 768
  • 4
Здравейте,
Преди 2 дни уставихме бременност. Днес обаче започнах да кървя обилно,страшно много и разбира се много се уплаших. Кървенето в момента е само зацапващо,но не е спряло.
С линейка ме закараха веднага в"Майчин Дом" където ме успокоиха,че е нормално. Само че не ми изписаха нищо за пиене. Казаха само че нищо не зависи от тях. Дали някой е минавал през това,и ако кървенето продължава и утре какво бих могла да направя?В 6та г.с съм
Виж целия пост
# 1
Това е ,че понякога преди да чуят пулс не се интересуват много ,много. За твое успокоение мога да кажа,че кървях през цялата бременност , на няколко пъти съм лежала и в болница. Но факта, че не са те оставили няколко дни да ти сложат кръвоспиращи системи е отвратително. Само спокойно момиче и абсолютна почивка. Никакво мърдане!
Виж целия пост
# 2
Оставили са нещата да се решат от самосебеси,или ще изпадне или ще остане.Отидете в частна клиника,ако имате възможност,слагат се системи,вит.С,нош па,кръвоспиращо,не се знае може пък да помогне,ако ембриончето е добре.
Виж целия пост
# 3
И аз имам един ужасен случай, когато направих всичко възможно да го задържа и едва не умрях, спасих се с кюртаж. Така че срещу природата не може да вървиш. Колкото и да ти е зле в момента,  знай,  че няма сила, която да го спре, каквото и да ти влеят, тонове хапчета да изпиеш- каквото е писано. Много е жестоко, знам, потърси друга клиника, където да ти обърнат на теб внимание, да ти говорят и обясняват. Има много такива случаи с щастлив край, дано и ти си сред тях!
Виж целия пост
# 4
Минали са няколко дни откакто сте писали как се развиха нещата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия