Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хоспис в /около София

  • 707
  • 5
Здравейте! Моля да ми препоръчате хоспис с добри условия и прилични цени в или в близост до София. Става дума за майка ми. Лятото прекара инсулт, след който до момента е подлежала на много интензивна рехабилитация, но днес излезе лекарското заключение, че каквото е можело да се направи за нея е направено и е време да спрем да инвестираме в рехабилитация, защото дори и да има още прогрес то той ще е нищожен. Та... налага се да се полагат грижи за нея, за които просто нямам нужното време. Работата ми е свързана с пътуване често, а дори и когато съм си тук не разполагам с много време. Благодарение на рехабилитацията, проведена до момента вече се придвижва сама макар и много бавно и трудно, с бастун и само по равни повърхности. Нерядко се случват и падания. На памперси е (може да ползва тоалетен стол, но отказва да го прави), храни се сама, стига храната да е в подходящ вид (служи си само с едната ръка). Та... бихте ли ми препоръчали място, където да я настаня и наистина да се грижат за нея, а не само да ни взимат парите? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Ако имате място да живее с вас или в близко жилище и тя разбира до там, че да си лежи като е сама, по-добре наемете човек почасово да я гледа с възможност сравнително бързо да се отзовава и сложете камери. В хосписите нещата не са точно както ще ви ги обещаят.
Виж целия пост
# 2
В хосписите ги залежават и оттам насетне се влиза в свредел от последици и самолетът спира да е във въздуха.
Виж целия пост
# 3
Здравейте отново, аз съм авторката. Тъй като чета мнения за търсене на начини да си е вкъщи... за съжаление се насочваме към институционална грижа след многобройни опити да си е вкъщи.... не може да се разчита винаги на адекватна мосъл про нея - докато всичко е наред в един момент прищраква нещо и започва да върши определени глупости. Да не говорим, че дори когато е адекватна върши глупости само с цел да и се обърне внимание. Определено има нужда от постоянно наблюдение, което в домашни условия не можем да осигурим. Това е причината да търсим хоспис. Та въпроса ми е ако някой е настанявал свой близък да ми препоръча място с прилични условия. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 4
Здравейте, разбирам изискването Ви за около София, но така се ограничавате. Потърсете в други населени места, защото времето си върви, а сте заедно в този ад.
Виж целия пост
# 5
Уви тя отказва да напусне пределите на София. Не дава и дума да се каже по въпроса. Настоява да си е тук, за да могат приятелите и да и ходят често на свиждания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия