Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да съхраним млякото?

  • 666
  • 2
Привет на всички мами!Въпросът ми е как да съхраня козе мляко във фризера,за да мога да го ползвам по-късно за бебчо?Знам,че се съхранява кърма в някакви торбички,но не съм сигурна какви са те и откъде мога да си купя такива,ако изобщо мога в тях да съхраня и млякото.А това козе мляко кога мога да го давам вече на бебето?Ние сме още само на кърма и ще захраня в края на този месец.Благодаря ви предварително  bouquet.
Виж целия пост
# 1
Привет на всички мами!Въпросът ми е как да съхраня козе мляко във фризера,Знам,че се съхранява кърма в някакви торбички,но не съм сигурна какви са те и откъде мога да си купя такива,ако изобщо мога в тях да съхраня и млякото.
Аз прясното мляко го съхранявам когато имам в повече в малки шишенца от минерална вода и го слагам във  фризера.
А това козе мляко кога мога да го давам вече на бебето?Ние сме още само на кърма и ще захраня в края на този месец.Благодаря ви предварително  bouquet.
Само прясно мляко след годинката.
Ако решиш да го квасиш на кисело след 10 месеца.
За кремчета след7 месец.
Виж целия пост
# 2
брррррррр,за6то 6те дава6 козе мляко на бебето? Thinking
Аз съхранявам кърмата в камерата в едни контеинер4ета на Авент.Комплект са от 10 бр по 180мл /21лв от бебе6ките магазини/.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия