Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ако имам всичко, то ще ...?

  • 3 732
  • 40
Какво бихте правили, ако имате време, пари, не ходите на работа, нямате задължения към никого и нищо ... С какво мислите, че ще се занимавате по цял ден и нощ? Как се виждате, ако всичко ви е идеално?
Виж целия пост
# 1
Ще си чета, плета, снимам, рисувам по цял ден Grinning
И градинка ще си имам за някой зеленчук.
Виж целия пост
# 2
И аз така
Градинка,книжка, плетка, ама ще си народя и още малко деца Hug ще си взема още домашни любимци, ще попътуваме, когато ни е кеф, а не когато може...още нови хобита ще пробвам... толкова много неща има за правене в живота:)
Виж целия пост
# 3
Това не е всичко.Ако имаш всички тези неща,но нямаш семейство,приятели и човек до себе си..нищо няма значение.
И най-вече,човек е важно да е здрав.
Предпочитам да съм здрава,и всички около мен да са..пари се изкарват.

А в другия смисъл-Аз не съм от хората,които обичат да бездействат.Дори не мога да си представя,да не се занимавам с някаква дейност.
Може би,ако всичко ми е наред,ще се занимавам с някаква благотворителна дейност,и ще си запълвам времето с разни хобита.
Виж целия пост
# 4
Аз съм така. Чакам бебе. Имам много домашни любимци, чета и се занимавам с благотворителност.

Като се роди, вече ще имам сериозни задължения. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Ще пътувам много. Ще обиколя света - където е възможно с кемпер, където е възможно с яхта.

Ще си направя къща от контейнери за времето между пътуванията.
Ще се включвам в разни инициативи с личен труд и средства.
Виж целия пост
# 6
Имам благотворителна Фондация. Ще й се посветя изцяло с и с огромно удоволствие. И ще го правя от всяка точка на Света, където реша да бъда.
Виж целия пост
# 7
Аз съм така от 2 г., но имам и семейство, деца.
Денят ми е планиран и запълнен до секунда, но същевременно лежерен.
Изпращам и посрещам всички. Поддържам си дома. Готвя, пазарувам. Спортувам много активно - сега по-малко, защото чакам 5-то дете и единствено ходя на плуване. Разхождам си кучетата. Съпругът ми си прави така програмата, че да имаме време да излизаме двамата през деня. Говоря дълго по вайбър с големите ни дъщери. Виждам се с приятелки и с близките ни. Предното лято изкарах плътни 3 месеца на морето с по-малките деца. Планираме известно време да живеем в чужбина след раждането на бебето и ако плановете на съпруга ми с работата се уредят. Чета книги, следя няколко интересни влога. В момента аз поех организацията на майсторите, които обновяват входа ни и сейните ни жилища, предвид промяната в броя на хората у дома и проучвам опции за подготовка на сватбата на най-голямата ни дъщеря и годежа на втората. Включвам се и във важните решения в кантората ни. Определено не стоя със скръстени ръце.
Виж целия пост
# 8
Ще се отдам на пътуване и хобита, но ще е до време. Със сигурност ще се заема с учене и работа, не мога да бездействам дори и да съм материално осигурена.
Виж целия пост
# 9
Ще пътувам и ще уча нови езици, докато работя за Червения кръст, например… определено няма да имам дом където да се прибирам и да трупам прахосъбирачки…
Виж целия пост
# 10
Аз съм така. Чета, ходя на кафе с приятелки, каня доста гости и си намерих почасова работа за кеф, където мога да работя когато и колкото искам. Забавна ми е, не че ми трябват парите. Научих и френски.
Виж целия пост
# 11
Ще пътувам
Виж целия пост
# 12
Какво бихте правили, ако имате време, пари, не ходите на работа, нямате задължения към никого и нищо ... С какво мислите, че ще се занимавате по цял ден и нощ? Как се виждате, ако всичко ви е идеално?
И сега съм материално осигурена, но не мога да си представя да не работя. Ако нямам задължения към никого и нищо, това би означавало, че нямам родители и семейство, което за мен е много далеч от идеалното.
Предполагам, че щях да се занимавам с нещо като благотворителност, за да се чувствам полезна и да осмисля съществуването си.
Самотните пътувания не са моето нещо.
С една дума, бих била нещастна.
Виж целия пост
# 13
Никога не се случва, всичко да е идеално.
Ако имам всичко, то ще... намеря за какво да се притеснявам. Wink
Богатите също плачат - всеизвестен факт.
Виж целия пост
# 14
Аз реших, че под нямане на задължения се има предвид служебни, финансови и подобни, а не да нямам никого около мен.
Ако нямам семейство и деца, животът ми щеше да е празен и сигурно всичките пари на света нямаше да запълнят тази празнина. Щях да компенсирам с опити да имам деца и с осиновяване на такива, за които да се грижа. Т.е. щях да харча тези пари, за да си създам задължения.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия