Печен заек

  • 7 152
  • 2
Мамчета-специалистки дайте идея за печен заек pls! Praynig
Досега го правим се в тенжерата под налягане. Искам да разнообразим малко.
Благодаря ви предварително!!!
Виж целия пост
# 1
Правиш си плънка от пресни гъби, ориз, едно бульонче, дробчето, нарязано наситно и джоджен. С нея пълниш заека и го зашиваш. Слагаш го в тава, наливаш една чаша бяло вино, 2-3 зърна бахар, дафинов лист и малко вода. Покривашс фолио и печеш около 2 часа. Накрая махаш фолиото и запичаш отгоре.
Виж целия пост
# 2
ако не искаш цял ,а на порции:
омазвам всяка порция със сол и червен пипер.в тавичката нарязвам лук,чесън,моркови/може и по-наедро/слагам даф.лист и бахар,вино.пека под фолио.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия