Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Златни мисли от форума

  • 6 604
  • 11
Много пъти ми се е случвало, предполагам, че и на вас, да попадна на нечии умни думи в някоя от дискусиите.
Затова предлагам да ги съберем на едно място – умни мисли, прозрения, игри на думи, мъдрости, откровения и др. подобни, които не са нито за „Смешките“, нито за „Страшките“, защото са голата и безпощадна истина. Или поне такава, каквато я вижда авторът, а вие сте напълно съгласни с него.

Моля, не превръщайте темата в дискусия! Нека тя да е само колекция с мъдрости и умни мисли на наши съфорумци, които са ни впечатлили.

Започвам с думите на Хапка, които не мога да цитирам директно, защото темата вече е заключена. Но съм готова да се подпиша под тях:

Цитат
Мъжете за семейство понякога са много различни от момчетата за секс и гаджелък. Иска се да обича деца, да може да носи на ПМС, бременност, да не припада от шубе по време на раждане, да може да си намери чорапите когато кърмиш, да гушка бебето когато има колики, да боядисва косата на жена си, да чете мисли, приказки, списък за пазаруване, да бъде супергерой с прахосмукачката, да знае защо небето е синьо, да е държелив... толкова много неща, които са важни. Мъжете за семейство се гледат под лупа и се обичат дори когато хич не са за обичане, но са важни не само за нас, не се сърдете че ги подбираме.
Виж целия пост
# 1

Включвам се и аз. Не помня кой го е написал, но си го пазя в телефона като скрийншот. Определено този съвет ми подейства добре.но си трябва осъзнатост, та не винаги ми се получава.
Виж целия пост
# 2
От същата заключена тема:

Ms.Gorgeous

"Една жена приключи ли в сърцето и душата си отношения - значи е приключила. Инерцията може да я влачи още някой месец, но тя се чувства абсолютно несъпричастна към умрелите отношения и не изпитва вина или срам.
Истината за повечето жени обаче е, че преди да сложи хикса е търсила начин и е направила всичко по силите си."
Виж целия пост
# 3
Страхотна тема!
Помня, че много ме беше впечатлило описание на идеалния мъж, дадено точка по точка от Chanel. Ако някой помни или може да го изрови, ще съм страшно благодарна.
Б;агодаря за темата.
Виж целия пост
# 4
Како, прекрасна тема! 🌺

Симона, радвам се, че ти е било полезно. 💖
Виж целия пост
# 5
Како, прекрасна тема! 🌺

Симона, радвам се, че ти е било полезно. 💖
О, и още как! ❤ Благодаря!
Виж целия пост
# 6
"Важно е не какво прави човек, а какво чувства сърцето му, когато го прави."
Виж целия пост
# 7
Оплаквам се, че у хората с IQ под стайната температура, липсата на чувство за хумор задължително върви с бастун, дълбоко забит в задника.

                     Чудесна тема, Как` Сийка!
                     Мислех да напиша коя е авторката на горния цитат, но съм сигурна само на 95 %.
Виж целия пост
# 8
Ето още един цитат на моя любима съфорумка. Разговорът тръгна от дълго заседяващи се гости и за отправяне на покана за гостуване с час от-до (напр. от 18 до 22 ч.)

Цитат
И каним гости, и ходим, и сме осъмвали, и е било зареждащо и супер яко. Но да упоменавам часове... Бога ми.. не ми е идвало на ума.  Все едно да слагам точка на най-интересното. Нали знаете какво е икегай- японската тайна за дълголетие. Не е храната или съня. Не. Срещи, разговори,  споделяне на емоции с хора с общи  интереси . Това е разковничето за дълъг и щастлив живот. За къф да каниш гости, ако ще смяташ кога ще си тръгнат, за Бога? Ми по добре не ги кани. Стой си сам и тва е.
Виж целия пост
# 9
Само дето не е истина. ИкИгай не е "срещи, разговори,  споделяне на емоции с хора с общи  интереси". Може за някого да е, но не за всички. Идеята е, че икигай е различно нещо за всеки - това, което придава смисъл на живота му и зависи от характера, интересите и стремежите на човека.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 10
Като прочета тема от омъжена жена с бебе как най-близките не помагали с бебето, визирайки мама и оная чума - свекървата, в която тема обаче няма и едно изречение за бащата на това бебе, ми иде да се смея с подопашието си. Явно мъжът-баща не е от най-близките.
Виж целия пост
# 11
Цитат
Извинявайте, ама хората със заплати от 700 - 800 лв просто не си купуват жилища. Ако изкарваш такива пари, последното нещо е за си купуваш апартамент. Така че стига превръщахте тази тема в социална жалейка. Вселената не дължи апартамент на всеки човек, само защото съществува и иска да има такъв. Който смята, че тук имотите да недостъпни, може да се преориентира и да си потърси нещо извън България.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия