Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мисед и вино

  • 1 631
  • 15
Здравейте, отварям нова тема понеже не намерих такава. Моля ако има вече създадена да ме насочите. Преди няколко месеца още преди да ми закъснее направих тест, който показа много бледа 2ра черта. На другия ден със сутрешната урина чертата беше още по-бледа. През цялото време имах чувството, че ми идва всеки момент и съжалих, че направих тест по-рано-най вероятно се очертаваше да е биохимична бременност, не ми се вярваше и 2тата теста да са фалшиво положителни. Същата вечер бях на рожден ден и си пийнах доста розе от вълнение и емоции, може би няколко чаши. 2 дни по-късно цикъл още нямаше, симптомите станаха още по-силни, но нещо ме накара отвътре да направя още един тест. Направих го късно следобед и за моя огромна изненада показа  много дебела и ясна 2ра черта. Бяхме на седмото небе с половинката. За съжаление само месец по-късно направих мисед и тогава се сетих за въпросния рожден ден. Според вас дали съм навредила на бебето още преди да съм била сигурна, че съм бременна? Този въпрос не ми дава мира и бавно ме изяжда отвътре. Възстанових се много бързо и вече работим пак за бебе, но го мисля това розе нон стоп, изчетох какво ли не и никога няма да си го простя ако е било така.
Виж целия пост
# 1
Съжалявам за това, което Ви се е случило. 😟🤗
Не смятам, че сте виновна и розето е било причина за случилото се.  Много майки разбират например на доста по- късен етап за бременност и си пийват без да подозират...пийват и твърдо, и в количества. Не се тормозете.
Виж целия пост
# 2
Съжалявам за загубата, разбирам те. Аз имам няколко аборта. Виното не е било проблем. Е, не казвам да си пие и пуши по време на бременност. Зълва ми си пийваше по малко бира и вино. Роди си.
Биохимична се доказва само с два Чгх теста през 48 ч.
Виж целия пост
# 3
Със сигурност не е било това причината. Успех следващият път! 🤗
Виж целия пост
# 4
Не. Просто така е трябвало да стане по независещи от теб причини. Много жени пушат, пият и дори употребяват лека дрога по време на бременност. Познавам такива бременността оцеля, така че нв търси вината нито в себе си, нито в розето. Изживей мъката си и опитайте отново.
Виж целия пост
# 5
Не. Няма как това да е причината.
Виж целия пост
# 6
Съжалявам за случилото се!
Не е това причината. Има много майки, които пийват по една-две чаши вино понякога и си раждат съвсем нормално. Майка ми дори ми призна, че до третия месец с мен е пушела. Тя е много закоравял пушач и явно не е имала воля да спре навреме. Пък ето ме, здрава ме е родила. Нека това не се възприема като призив на бременните да пушат, самата аз мразя цигари,  но просто исках да те успокоя!
Виж целия пост
Реклама
# 7
Не е от виното. Аз съм голям любител на тази напитка и преди да разбера за двете си бременности, редоено си пийвах ( без да прекалявам).
Просто понякога се случва това. Съжалявам и дано следващият път бъде успешен 🍀
Виж целия пост
# 8
Не е виното, не се обвинявайте. Но може да потърсите причина другаде - витамини, тромбофилия. Има тема за забременяване след кюретаж/аборт и там има списък с изследвания, които могат да се направят. Успех и кураж.
Виж целия пост
# 9
В никакъв случай не е това. Познавам жени, които са ми споделяли, как са приемали алкохол  преди да подозират за бременността си. И аз имах един мисед в началото на годината. Ще го преживеем и един ден ще бъдем щастливи мами.
Виж целия пост
# 10
Благодаря ви успокоителните думи!❤️🤗 Този филм за виното ми го вкара една приятелка, но явно, колкото и да ми е болно, е било така наречената грешка на природата или естествен подбор:( Просто в такъв момент психиката търси логично обяснение и ми остана само това съмнение след като отхвърлихме всички други -щитовидна жлеза-в норма, полови хормони -в норма, цикъл редовен и нормален, спермограма-нормална. По настояване на гинеколога си пуснах изследвания за тромбофилии-отрицателни. Успокоихте ме и ми вдъхнахте кураж ❤️ Пожелавам на всички ни опитващи се момичета чудото да ни сполети отново в най-скоро време!  Щастието е безкрайно-това мога да кажа със сигурност!🤗
Виж целия пост
# 11
Не е моя работа, но тази “приятелка” не Ви е истинска приятелка. Първо, защото е жестоко да обвини Вас, второ, защото причините се търсят съвсем другаде. Почти нищо не зависи от Вас.

Пожелавам успех в следващата бременност!
Виж целия пост
# 12
Не знам дали сте проверили витамините - Д, Б12, Б6 - погледнете ги и тях. Почти всека втора жена има загуба - среща се доста по-често отколкото мислим. Успех!
Виж целия пост
# 13
Както са казали и другите - не е от виното. Аз съм голям любител и си пия редовно. С първата бременност разбрах 3-4 дни след закъснението - пиех си, а тогава и пушех по кутия на ден. С втората пак така - само дето вече не пушех.
Явно вече сте направили изследвания - направете всички тестове. Сигурна съм, че скоро пак ще видите двете чертички!
Виж целия пост
# 14
Не се обвинявайте. Не е това причината! Аз бях сигурна, че не съм бременна и на 9 ден закъснение с един приятел изпихме литър водка. На следващия ден разбрах, че съм бременна. В близката седмица трябва да родя.
Желая Ви успех и скоро пак да се зарадвате и да е до финал!!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия