Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спешно търся Гинеколог и лекуване на Klepsiella pneumoniae, София

  • 132
  • 3
Здравейте. Закъсала съм го много с тази бактерия. Намира се във влагалището. Нужно ми е спешно гинеколог в София , който има опит с лечението на тази бактерия и ще ми помогне да се оправя . Ще съм благодарна на всеки който е имал опит и е минал през този път да остави име и кординаати на доктора , който му е помогнал !
Благодаря предварително !
Виж целия пост
# 1
Тази бактерия е вътре болнична. Била ли сте в болница скоро?
При мен се изчисти с Амоксиклав. Но задължително по антибиограма.
Виж целия пост
# 2
Тази бактерия е вътре болнична. Била ли сте в болница скоро?
При мен се изчисти с Амоксиклав. Но задължително по антибиограма.

Не не съм била в болница. Баща ми беше, може той да е донесал по някакъв начин. Вас кой лекр ви лекува и къде правихте изследванията на секрета и антибиограмата?  В мойта , която имам този антибиотик липсва и самата антибиограма е доста сбита. Така ми се вижда на мен.
Аз бях при д-р Анелия Барбова в МедКрос и там откриха проблема. Незнам лабораторията дали е надеждна... МДЛ Медрис Еоод . Докторката мислеше само с глобули 20 на брой да унищожи бактерията, но аз пойсках антибиотик.

Пила съм 4 антибиотика от които никаква полза Sad Притеснено ми е защото вечее повече от 2 месеца влача проблема и то докатосе открие и сега търся правилното лечение.

Имам съмнения , че освен въввлагалището, може да е и в урината. Утре ще давам стерилна уринапък дано са верни резултатите. Казахами, че трябвало да минат 10 дена след като съм пила последния антибиотик за да дам урина и да се засече ако има нещо...

Убива ме паренето и дискомфорта с тази бактерия.Не мога да я търпя вече. Постоянно правя промивки с лайка:(

Вие при кой гинеколог сте били ?

Моля нека който пише, че е излекуван да пише с какво и от кой гинеколог. Трябва ми насока за доктор Sad
Виж целия пост
# 3
В Пловдив съм аз. Не е нищо особено лекарката. Не я препоръчвам изобщо, но за бактерията това беше лечението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия