Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шум от дъжд по скосени прозорци

  • 501
  • 3
Здравейте. Живем на последен етаж и в спалнята имаме два скосени прозореца - Велукс. Когато вали силен дъжд става много шумно и не може да се спи. Моля дайте съвет как да се справим с този проблем.
Виж целия пост
# 1
Аз имам същия проблем моля за съвети! Вчера се местих в другата стая , не е възможно да се спи наистина
Виж целия пост
# 2
Свържете се с фирми, които изработват покривни прозорци или с фирми, които изработват навеси. Обяснете им проблема, дайте им размерите на прозорците и обяснете какъв е достъпът до прозорците (отварят ли се изобщо, колко широко се отварят, има ли достъп от покрива).

Най-простият вариант е да се сложи външна дебела щора/покривало от материал, който да не "шуми" като стъкло. Или направо капак от тежък звукоизолиращ материал (като керемида).
Виж целия пост
# 3
За всеки размер прозорец Velux произвеждат мека ролетна щора https://www.velux.bg/products/blinds-and-shutters/soft-shutters. Потърсете си дистрибутор, ще ви помогнат и с монтажа. Размерът е на стикер  в горния край на прозореца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия