Здравейте БГ Мами,
С най-голямо уважение Ви приветствам да не записвате своето дете в УКТЦ град Правец! Това училище има прекалено много реклама! Не стига, че преподавателите са пред пенсиониране, но се осмеляват да заплашват учениците, че няма да завършат по техният предмет, като съответният учител не преподал нито един урок в учебните часове!
Като ученик и бъдещ зрелостник на училището, ми омръзна да слушам как няма да завърша и няма да си взема дипломата, всяка седмица по 45 минути на ден, всяка седмица от въпросният зам. директор Валери Колев! Не държи на думата си и е изключително некадърен! Подарява оценките и съсипва успеха на учениците!
Не искам да споменавам, че образованието гич не е на ниво! В пансиона учениците живеят в пълна мизерия! Имаше обещание, че ще се ремонтира пансиона, но уви това го слушаме от 5 години! Хлебарки и ларви лазят навсякъде, като цялот всичко е под всякаква критика!
Училището е прекалено прехвалено и с много добра реклама! Накараха зрелостниците да си платят украсата за тяхното изпращане, понеже богатото училище няма достатъчно пари да си позволи да изпрати своите ученици!
Не записвайте детето си там, освен ако ме искате да пропилеете неговото бъдеще! Искрено съжалявам, че бях ученик в това училище!
Поздрави!
Лека и спокойна вечер!:blush:
Виж целия пост