Онлайн консултации за дентално здраве с д-р Стоян Маринов

  • 13 736
  • 253
# 240
До Елена Павлова 718146. Добър ден.От снимката не личи ясно, но изглежда, сякаш пънчето на четвърти зъб, което държи моста, е спукано. Това може да е артефакт на самата снимка. Необходимо е да се види в устата. От снимката също така се вижда, че мостът наистина опира в кучешкия зъб и има възможност на това място да се е развил един кариес, който да дава усещане. Относно 6-ти долен зъб изглежда, че всичко е наред, но най-добре е да имате една малка снимка, за да се види детайлно. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 241
До hsndmuse, добър ден. Има възможност да е наистина просто белег от травмата, който ще изчезне с времето. Ако можете да изпратите една снимка, за Ви отговорим по-конкретно. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 242
Здравейте!При посещение на зъболекар получих болки в езика!При изследване ми казаха че имам Ешерихия коли на езика.Пих антибиотик Левокса но болката продължава!Не знам вече какво да правя това е от декември месец така.
Виж целия пост
# 243

Здравейте! Забелязах оголване на венеца на детето на долното зъбче. Какво трябва да направим?
Виж целия пост
# 244
До YanaSD, добър ден. Необходима е консултация с ортодонт за изправяне на зъбките. В момента нищо не може да се направи. Необходимо е да се изправят зъбките, за да не се задълбочи проблемът. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 245
До nevi91, добър ден. Извинявам се за късния отговор. Трябва да се види откъде може да идва тази болка. По принцип, ако има бактериална инфекция, може да има чувствителност. Трябва да се види дали няма някаква хронична травма, която да е причинител на болката. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 246
Какво е мнението Ви за бондинга?
Виж целия пост
# 247
Здравейте, след препоръка използваме вече три месеца пастата Тут мус. Тъй като приключваме опаковката се чудя мога ли да взема нова? Безопасно ли е да се използва продължително време? Трябва ли да направим почивка?
Детето е на 3г4м.
Благодаря!
Виж целия пост
# 248
Може ли да ме ориентирате за  лечение и какво трябяа да се направи и има ли нещо нелечимо в зъбите прикачам снимка
Виж целия пост
# 249
До Магика – бондингът има своите показания и противопоказания. Недостатък е по-ниската естетика в сравнение с порцелановите фасети. Преди да се пристъпи към бондинг, е хубаво да се направи един преглед и да се обяснят плюсовете и минусите. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 250
До мMargaritka79 – добър ден. Тут мус е безвреден продукт. Може да се ползва и по-дълго време. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 251
До anito_900 – добър ден. Снимката е много малка и не се вижда много ясно. Но има доста неща, които трябва да се оправят: има 4 зъба за вадене, няколко зъба за лечение и разни кариеси, но пак казвам, много малка снимка и не се вижда. Ако имате по-голям размер, можете да ни я изпратите, за да можем подробно да кажем какво трябва да се прави. С уважение: д-р Маринов.
Виж целия пост
# 252
Здравейте!Писах Ви на лични съобщения!
Виж целия пост
# 253
Здравейте, зъбите ми са доста жълти и с петна, спазвам си хигиена мия ги два пъти на ден. Какво е мнението ви за избелването на зъби? При зъболекар или може и с лентички за домашно избелване?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия