Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бързи кредити, моля за съвет.

  • 504
  • 9
Здравейте! Моят приятел, се довери на свой познат. Даде си личните данни, а той изтеглил 4 бързи кредита, стойноста и времето на изплащане на заемите не се знаят. Познатият, на моят приятел, казва че внася, нужните стойности по заемите. Но постоянно, получава обаждания от бързите кредити. Приятелят ми иска нужната информация, но тя от тяхна страна е никаква. Обръщам се към вас, с въпроса: как може да докажем, че тези кредити не са теглени от него?..
Виж целия пост
# 1
Бих отишла веднага в полицията на ваше място.
Виж целия пост
# 2
В полицията.


Как така се дават лични данни и човек “се доверява”, не знам!
Виж целия пост
# 3
Побързайте да отидете в полицията и да заявите.Кредитите сега са дчетири,а може да станат двадесет и да си пращате години .
А ти си помисли за умственото ниво на твоя приятел.Ами ако бяхте женени и имахте дете, и той пак така се "довери" ?
Виж целия пост
# 4
Първо се изяснете по между си, защото макар и имайки личните данни на едно лице е супер трудно да се изтегли кредит, защото парите се взимат срещу лична карта, а при самото одобрение се изпраща снимка с документ или се задават прекалено лични въпроси, които не всеки знае. Проучете добре дали приятелят Ви не се е съгласил да изтегли тези кредити и не е асистирал, защото съм на 90% сигурна, че точно за това става въпрос.

Ако все пак това не е така, отидете в полицията и пуснете жалба за измама. Изключително лесно ще се докаже, че не сте усвоили тези средства.
Виж целия пост
# 5
Няма как да се изтегли кредит на твое име ако не си си предоставил егн и лична карта и да си потвърдил на всичкото отгоре, че го искаш този кредит точно ти.

Ако приятелят на приятелят ти не си плаща вноските - ще му звънят на твоя приятел да го притесняват, но няма да го търсят за вноски.

Преди да се правите на резил в полицията - отидете в БНБ в работно време и си пуснете една справка какви кредити има на името на приятелят ти -- само той лично може да направи това; и е безплатно. Отнема време да се изготви справката, но той може да поиска и устна справка и ще му кажат веднага.
Виж целия пост
# 6
Писали са ви какво да прави приятелят ви.  Нещо обаче не се връзва, приятелят ви не е разбрал или не ви казва.
Виж целия пост
# 7
Според мен няма никакъв познат, приятелят ти се е нахендрил в тази ситуация сам. Как зрял човек ще се “довери” на познат за такива неща.
Виж целия пост
# 8
Внимавайте сега приятелят ви да не завлече вас.
Може би това се крие зад цялата митична история за приятеля на приятеля: да иска да вземе от вас пари, които доверчиво пък вие ще му предоставите, за да се измъкне от кашата, която може да е съвсем измислена.
Защото историята му издиша отвсякъде.
Виж целия пост
# 9
Баси тъпата измислица...!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия