Принцеси

  • 4 438
  • 20
Моля ви кажете ми как се прави каймата за принцеси?
Виж целия пост
# 1
Ами както си я бъркаш за кюфтета Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Аз пък никак я не правя,както си е натурална я намазвам на филията и поръсвам с чубрица и сол,и накрая малко кашкавал.
Виж целия пост
# 3
Разбъркана с много настърган кашкавал. Филийте ги мажа с масло или маргарин.
Виж целия пост
# 4
Ние я размесваме 2:1 кайма и настърган кашкавал + 1 яйце за  1/2 кг. смес. Да ти е сладко!!!  feeding
Виж целия пост
# 5
Цитат на: Юци
Аз пък никак я не правя,както си е натурална я намазвам на филията и поръсвам с чубрица и сол,и накрая малко кашкавал.


И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.
Виж целия пост
# 6
кайма + 1или 2 яйца + сол, чубрица = принцеса  Laughing
Виж целия пост
# 7
Много благодаря за отговорите. Явно тайната да не се събира каймата в средата е в яйцата, сега ще изпробвам  Grinning
Виж целия пост
# 8
Цитат на: Silviya
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За този лек бях гледала едно предаване със съвети и от тогава уж не ми се събира. "Тайната" е когато се размаже сместа се мокри върха на ножа и се минава по всички краища на филийката.

Иначе сместа, която слагам е от кайма, кашкавал, яйце, чубрица, сол, черен пипер, подправка за скара (така пише на нея Embarassed  Grinning ) . Намазвам първо филийката с маргарин, после сместа, и минавам с вода краищата.
Пека ги на грила
Виж целия пост
# 9
Цитат на: Honda
Цитат на: Silviya
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За този лек бях гледала едно предаване със съвети и от тогава уж не ми се събира. "Тайната" е когато се размаже сместа се мокри върха на ножа и се минава по всички краища на филийката.

Иначе сместа, която слагам е от кайма, кашкавал, яйце, чубрица, сол, черен пипер, подправка за скара (така пише на нея Embarassed  Grinning ) . Намазвам първо филийката с маргарин, после сместа, и минавам с вода краищата.
Пека ги на грила



И ДЖОДЖЕН- ПРОБВАЙ, СТАВА УБИЙСТВЕНО!
Виж целия пост
# 10
аз купувам готова кайма на фирма Ава/ объркана за кюфтета или кебабчрта, слагам кашкавала малко преди да извадя принцеските от скарата!
ммммммммм фкусно!
Виж целия пост
# 11
раzбърквам кайма, яйце, кашкавал и подправки (понякога и нещо лютиво, zащото мъжът ми много обича). Намаzвам филийката с масло и слагам отгоре каймата.
Виж целия пост
# 12
Цитат
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За събирането в средата от майката на една приятелка от студентските години знам, че слагаше малко маргарин в каймата, уж имало полза.
Което ме подсеща, че не съм яла принцеси с кайма от години...
Виж целия пост
# 13
Цитат на: Perlichka
Цитат
И аз съм пробвала така, но каймата се събира в средата на филията.

За събирането в средата от майката на една приятелка от студентските години знам, че слагаше малко маргарин в каймата, уж имало полза.
Което ме подсеща, че не съм яла принцеси с кайма от години...



...... аз пък не ям такива с кайма Sick
предпочитам ги по-постнички: с кашкавал или сирене с яйце, с някоя друга подправка......
Виж целия пост
# 14
Цитат на: Taneto
...... аз пък не ям такива с кайма Sick
предпочитам ги по-постнички: с кашкавал или сирене с яйце, с някоя друга подправка......


То и аз си падам по по-леките сандвичи и изобщо храни. Виж, за съпружеството месото е задължителна част от менюто Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия