Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Паник атаки/страхова невроза

  • 555
  • 4
Здравейте! След прекаран ковид няколко 2 месеца по-късно моята  история започна с паник атаки,не много тежки,но достатъчно да ме изплашат. Започнах да ходя в бърза помощ винаги когато получех паник атака. След това се отключи страх да не съм болна. Обиколих всеки възможен лекар - проверих си белите дробове, поради това,че не мога да поемам докрай въздух- здрави са,дори скенер направих. Проверих сърцето също-здраво. Проверих и щитовидната. Както и преди това си правех всеки месец кръвни изследвания,поради хапчета за гъбички на ноктите- и те са окей. Имаше моменти,в които не можех да оставам сама от страх. Главата ми се въртеше,имах някакво гадно чувство. Имах страх от всичко и буквално спрях да живея от страх да не ми се случи нещо. Пих много хапчета и нищо все едно не помагаше. Изведнъж реших да спра всички хапчета и като че ли се отпуснах малко и бях по-добре. Но не и сега. Отново ми е гадно на главата( не постоянно и не всеки ден) и някой път все едно ме стяга. Моля ви за съвет. Възможно ли е всичко това да е на психическа основа?
Виж целия пост
# 1
100%
Виж целия пост
# 2
На какво друго да се дължат паник атаките? Винаги са на психична основа.
Виж целия пост
# 3
На какво друго да се дължат паник атаките? Винаги са на психична основа,
По-скоро питах дали е възможно да имам такива физически симптоми породени от паник атаките и страха като цяло. Болката и гадното чувство в главата и тялото,защото ме влудява страха,да не е здравословен проблем.
Виж целия пост
# 4
Да, възможно е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия