Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Държавна детска кухня - София, Красна поляна

  • 1 102
  • 4
Здравейте мами, скоро ми предстои да за запиша дъщеря ми на кухня. Живеем в Зона Б-18 и , до колкото видях, най-близката ни държавна детска кухня е на ул. Одрин, район Красна поляна.
Моля да мнението на майки, които взимат храна от там - какво е качеството? Добре ли е сготвено? Достатъчно количество ли е? Като цяло всякакъв вид впечатления.
Виж целия пост
# 1
Това няма нищо общо с Красна поляна. Мога да дам мнение за кухнята в Красна поляна, но не и за тази.
Виж целия пост
# 2
В сайта на Столична община виждам, че Комплексите за детско хранене са разделени на 3 района - Красна поляна, Западан парк, Люлин и Витоша. Кухнята, която ми е най-удобна се намира на ул. Одрин и попада в район Красна поляна. За това съм го описала по този начин.
Виж целия пост
# 3
Здравейте!
Има ли някоя мама от кв. Илинден? Ние се намираме на бул. Александър Стамболийски, което е буквално граничен район и до колкото ми е известно се водим към район Красна поляна, а не към Западен парк. Доста се оплетох къде попадаме. Май ще звъня в общината, ни все пак, ако има някой със сходен опит, ще се радвам да сподели.
Виж целия пост
# 4
Няма никакво значение къде живеете. Записвате се в най-близкия до вас пункт. Кухнята е чудесна, моето бебе се скъсва да я хапва Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия