Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Качествени и атрактивни боти и ботуши от български производител

  • 2 777
  • 22
Моля, препоръчайте сайтове, от които имате мнение. Предпочитам да пазарувам онлайн, а не през няколко ръце. Разглеждам Индиго и Бианки, но вероятно има и много други. Ще съм благодарна да се опра на опит!
Виж целия пост
# 1
Мога да дам анти-реклама за Гидо - откъдето и да е. Обувките - твърди, продължават да правят пришки, дори не мога да ги нося достатъчно дълго време, за да "оформят" по крака ми. Ботушите - тесни, а аз съм със слабо ходило. За капак - токът им падна след кратко носене. Просто се разпадна,направен от нещо като пресован картон или талаш.

Виж целия пост
# 2
Още не са пуснали ботуши за този сезон. Купувала съм сандали, обувки и боти. Много съм доволна, номерата отговарят на размера.
https://mak-shoes.com/
Виж целия пост
# 3
Много са хубави на МАК.
Виж целия пост
# 4
Ingiliz , Gido , Alessa .
Adi-shoes.com
Виж целия пост
# 5
Добавям Неди Стил
Виж целия пост
# 6
https://www.cavalerbg.com/

https://www.gracia-s.bg/
Виж целия пост
# 7
https://aquamarineshoes.bg/page/za-kompaniyata
Аз съм много доволна от Аквамарин.
Виж целия пост
# 8
Мнения за този сайт https://mes.bg/
Виж целия пост
# 9

Вече ми изглеждат доста по-луксозни. Преди години съм си купувала - адски неудобни бяха, с лошо качество на материалите, твърди и нетрайни. Приятелка си беше взела сандали от първия им магазин на Графа, после стигна до жалба към КЗП, за да ги върне.
Виж целия пост
# 10
Аз,  дъшеря ми и приятелка имаме няколко чифта обувки, боти , сандали и ботуши на Аквамарин и ги скъсваме от носене. Не е реклама.
Виж целия пост
# 11
Sisi-bg.com
Kapere.com
Mes също са читави.

Ноо при положение, че предпочиташ покупка  онлайн спокойно можеш да следиш в Амазон или в Ремикс. Там можеш да си купиш качествена обувка на добра марка на прекрасни цени, имайки предвид цените в нашите сайтове, особено пък на български и турски обувки. Друг въпрос е, ако търсиш по време на сезон - тогава си държат цена, но пак може да се улучи.
Виж целия пост
# 12
Стил 99, имат и няколко реални магазини
Виж целия пост
# 13
И онлайн магазин имат стил 99
https://www.stil99.com/
Виж целия пост
# 14
https://christian-bg.com/c/damski-obuvki/damski-boti-2/page/2/
Мнения за този производител?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия