Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съмнение за извънматочна бременност

  • 386
  • 3
Здравейте!
Закъсняваше ми вече 4 дена и реших да си направя тест. След това последваха още 4 направени теста с положителен резултат и общо 5 положителни теста. Реших се да отида на лекар, но исках да изчакам още поне седмица. В сряда сутринта получих леко розово, а след това кафяво зацапване със силни болки. Обадих се веднага на докторката и тя ми предписа ултрагистан и в четвъртък трябваше да отида на лекар. Зацапването спря - спряха и болките. Според думите й съм в 4-5 седмица, понеже последната ми менструация беше на 23 септември и винаги си ми е била редовна 28 дена. По време на прегледа абсолютно нищо не се видя на ехографията и се съмнява за извънматочна бременност. Та въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам или да изчакам още малко...
Виж целия пост
# 1
По принцип в 4-5 седмица е рано да се потърди бременност, така че не е притеснително, че не е видяла нищо. В начална бременност зацапването се среща често и не означава задължително проблем.
Идете пак на ехограф следващата седмица, когато ще се минали 10 дни от закъснението, тогава ще се види.

Ако започнат силни болки, посетете спешен кабинет. Но щом сега нямате болки, не бързайте да се притеснявате.

Успех!
Виж целия пост
# 2
Аз имам извънматочна бременност и точно както го обясняваш ти беше при мен(кафяво зацапване, положителен тест и бебе няма в корема) пуснах си БЧХГ през 24 часа и там вече си показа със сигурност  Успех!!!
Виж целия пост
# 3
SmileВ петък си направих HCG тест, който ми беше назначен от лекарката - резултатът беше 315,16ml. Днес трябваше да го повторя и следователно беше висок 1189,74ml. Отидох в лекарския кабинет, отново ме прегледа, но нищо не се показа. Даже самата лекарка се пошегува "Много се крие това бебе бе", но според нейните думи резултатите са ми добри и досега трябваше да се е видял околоплоден сак, но в край на сметка имаше съвсем леки надченки. Започнах вече много да се тревожа, защото все пак с този резултат трябваше да се е видял околоплоден сак вече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия