Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Преминаване от кърма на АМ

  • 1 035
  • 1
Здравейте. От много време кърменето на малкия на 5м е някакъв кошмар. За съжаление, през последният месец вече почти отказва да суче, избиват му и зъбки и изсуква много малки количества, което се отрази много лошо на наддаването му, а също от стреса, несученето и едно скорошно боледуване, кърмата ми доста намаля. Искам да преминем на АМ, за да се прекратят тези мъки, но не знам как да подходим. Малкият отказва всякакви шишета - пробвахме Dr. Brown - широките, Avent - широките и тесните, Tommee Tippee, Nuk - каучук и силикон. Като му предложим шише започват едни позиви за гадене, тръгва да повръща и да плаче истерично. Изобщо не засмуква бибероните. Всичко сме опитвали, единствено не сме държали детето гладно за по-дълъг период от време. Според педиатърката, ако го оставим дълго време гладен, няма къде да отиде и щял да прояде от шише. Но дали наистина е така? Имате ли подобен опит? Дайте съвети как да приучим детенцето да се храни с шише?
Виж целия пост
# 1
Имам. Каката беше на 3 месеца, когато се запуших и спрях да я кърмя. Не искаше да чуе за шише преди това. Бяхме накупили какви ли не шишета и биберони. Не, и не. Една вечер просто във времето зя хранене й дадох шишето и казах, че бях до тук. Явно е била гладна, защото пропи рязко от шише в тоя момент.
Като нямат избор...ядат бебетата. Гладът е мощен стимул.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия