Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нова година - нови възможности. Да започне на чисто ✔️

  • 1 363
  • 16
# 15
Всяка година еуфорията ми от празника намалява. Милиарди се харчат, за да се купи щастие но на 01.01. повечето са с махмурлук 😁.

Никога не си поставям цели за след НГ.
С годините стигам до максимата, че никога нищо не "трябва" всичко е въпрос на мотивация и желание.
Виж целия пост
# 16
Да спре да ме мързи и боли от получените критики и да си завърша и предам окончателен вариант на дисертацията за външна защита. И каквото стане после... Изискванията явно са високи, но толкова труд положих, че заслужавам успешен финал.

Увеличих много физическата активност през годината (естествено, спорт не бих го нарекла, от уважение към професионално спортуващите) и дава резултати. Всички забелязват, а аз никога за нищо не си прося комплименти. Носи ми, освен удовлетворение, и огромна енергия, каквато не съм усещала от години. Сега съжалявам, че години наред пренебрегвах това и само си хапвах добре. Особено през пандемията изпуснах много нещата.

Нещата и във финансово отношение потръгнаха напоследък и дано все по-добре да се нареждат.

И наследник с ММ да имаме скоро, дано..

Но вече се хващам, че не се хвърлям на плановете с огромните очаквания. Радвам се чак, когато постижението го имам в ръцете си. Не искам пак разочарования.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия