Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лакове за нокти - 163

  • 32 263
  • 527
# 120
Много ми харесва този цвят, а дори не обичам розово по принцип. Обаче на моите ръце такъв оттенък изглежда потресающо, все едно че са посинели... и му се радвам само на други ръце като го видя.
Как успявате да го излъжете излъжете тоя форум да качи снимка? На мен постоянно ми дава някакво съобщение за недостъпна услуга и до там.
Виж целия пост
# 121
Скрийншот на снимката, изрязване и тогава се качва.
Виж целия пост
# 122
Не правя скриййншот, изрязвам снимката, за да намаля размера и под 5МВ. Нямам проблем с качването.
Виж целия пост
# 123
Не правя скриййншот, изрязвам снимката, за да намаля размера и под 5МВ. Нямам проблем с качването.
На мен и снимки от 3 мв не иска да ми качи.
Само скрийншоти по 800 кв
Виж целия пост
# 124
Пробвах и снимано на ниско качество, нямаше 1МБ снимката... То не стига и до опит да я качи че да ми се сърди както понякога за над 5МБ. Съобщението е за недостъпна услуга което виждам.
Виж целия пост
# 125
И при мен има проблем с качване на снимките всякак опитвах не става и не става
Виж целия пост
# 126
Качвайте ги в сайт  и после давате линк.
Виж целия пост
# 127
Opulence

И на мен сега ми даде грешка. Пак трябваше да намаля наполовина размера и чак тогава ми даде да кача Imp
Виж целия пост
# 128
Здравейте, имам ужасно сухи и твърди кожички в тази част около нокътя. Изрязвам ги, но не съм сигурна че така трябва. Имам чувството, че стават все по твърди и сухи. С какъв инструмент се почистват и как да спра "разтежа" на тези мъртви кожи? 
Виж целия пост
# 129
Аз ги изрязвам с клещи, като преди това съм сложила cuticle remover, за да поомекнат. Не мисля, че има начин да се спре растежа им.
Виж целия пост
# 130
При мен загрубява там когато ноктите не са изпилени много отстрани, а са по-скоро в квадратна форма и съответно ръбчетата им спомагат и те да загрубее кожата. Не знам как да го обясня по-добре. Понеже моите много рядко ги правя овални или бадем, го има това и при мен постоянно. Ако ги държа много къси или ако са изпилени така че да не притискат кожата отстрани, не е толкова зле, но повечето време си имам ъгълчетата на ноктите там точно. Понякога изрязвам след душ ако много ме издразнят, понякога само с изпиляване отстранявам, на сухо, не знам и аз кое е по-добре и кое по-зле.
Виж целия пост
# 131
Спрях с рязането, защото при мен даваше само негативен ефект. Колкото повече режех, толкова по-груби ставаха и минах само на редовно мазане и избутване. А за случаите отстрани - пак мазане и пилене на ноктите отстрани.
Виж целия пост
# 132
И аз имам подобен проблем с тези кожички, но при мен се появяват малко по-високо, и то най-вече през зимните месеци. Отдавна не режа, защото това и при мен само задълбочава проблема и получавам възпаления. Мажа с масла за кожички и нокти за размекване и толкова. Гледам да е по-често за по-добър ефект.
Виж целия пост
# 133
Нямам проблемни кожички, но при мен се случва донякъде при по-квадратни или при дълги нокти. Кожата ми не е суха и може би затова не загрубяват и не изсъхват много. Но зависи и от формата на ноктите, от размера на плочките, от типа кожа, от това какво правим с ръцете си...Използвам ел. пила или емулсия (римувър) за кожички, понякога и обикновена пила. Мажа с олио за кожички и/или с крем сравнително често. А намажа ли след миене на чинии или след душ, понякога се възползвам на влажно да избутам и "изстържа" птеригии и каквото има (при мен са предимно невидими, но след това се вижда, че все пак се е отделило нещо- олиото помътнява, побелява).🙂
Виж целия пост
# 134
OPI Robots are forever:

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия