Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа в Първа инвестиционна банка

  • 1 287
  • 7
Здравейте Blush Не знам дали съм на правилното място, но много се надявам да ми помогнете.
Моля за актуална информация от хора работещи в клонове на Fibank на позиция банков служител. Имам предложение за работа и се чудя дали да приема.

Би била полезна всякаква информация. Как вървят заплатите? Има ли наистина бонуси или са мираж? Има ли допълнителни придобивки и увеличание на заплатите след определен период? Също така ме интересува как е атмосферата в работата, има ли голям стрес на работното място, оувъртайм и т.н.

Предварително ви благодаря. Много ще се радвам, ако получа някакви отзиви.
Виж целия пост
# 1
Извинявай, но какво точно предложение имаш, като не знаеш отговорът на тези въпроси?
Виж целия пост
# 2
Ами имам предложение за основна заплата и обещания за евентуални бонуси и увеличение на заплатат в бъдеще.... Интересува ме как реално стоят нещата в компанията.
Виж целия пост
# 3
Бонусите в банките са регулирани. Дали ще има или няма да има такива, зависи от капиталовия тест, който се прави в началото на всяка година. Така че, бонусът не е гарантиран и специално в банка, не може и да бъде гарантиран. (Различно е положението при комисионните, но ти питаш за бонуси.)
Социалните придобивки трябва да са ти ги споделили. А ако нямаш договорено увеличение след изпитателния срок, увеличенията са в зависимост от представянето ти.
Каква е атмосферата, зависи от това в кой клон си. Натоварването - също. Има клонове с редовно работно време. Има и такива, които са с удължено и работят и в почивните дни.
Виж целия пост
# 4
Много благодаря. Желая Ви хубава вечер! Blush
Виж целия пост
# 5
Ами имам предложение за основна заплата и обещания за евентуални бонуси и увеличение на заплатат в бъдеще.... Интересува ме как реално стоят нещата в компанията.

Щом е за МРЗ може да опиташ 6 месеца или година, колкото за стаж и без да се напъваш много. Обещанията за бонуси, увеличения, повишения и така нататък може да ги забравиш. Какво по-реално да те интересува? Предлагат ти МРЗ, за теб това е реалността.
Виж целия пост
# 6
Авторката никъде не е написала, че е на МРЗ, а че има основна заплата,  с която са я оферирали. В банките в клонова мрежа се получават обикновено тримесечни бонуси, които зависят от изпълнението на целите им. Всяка банка е с различна политика, изпълнението зависи от много неща, вкл. дали клонът е добре разработен, в голям или малък град е, на централно място ли  е, колко е амбициозен управителят на клона и дали е създал доста контакти с фирми и т.н. Самите бонуси от никакви/незначителни могат да стигнат и 30% от основната заплата и то редовно, ежемесечно. За някои продукти се получават и фиксирани комисионни - примерно продажба на някои типове застраховки. Най-полезно наистина ще бъде да се включи някой работещ в ПИБ, в клонова мрежа, за да й даде по-точен ориентир.
Виж целия пост
# 7
Работила съм в ПИБ преди 8 години. Структурата се промени от тогава, заплащането предполагам също е различно. Когато аз бях служител, имаше много по-голямо натоварване в офисите, не беше толкова разпорстранено онлайн банкирането и за всяка банкова операция се посещаваше банков клон. Не знам за кой град се интересуваш, но имай предвид, че в София има дежурства по офисите в моловете, за мен беше много неприятно да работя през почивни дни или до 22 часа. Но....от контактите с клиентите и колегите ми остават едни истински приятели и до днес Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия