Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Простащина или сигнал?

  • 8 029
  • 103
# 15
Пък седни обсъди с приятелката ти, от чийто профил пишеш. И тя е ревнива, че и май с покритие. Може да ти даде акъл.

Ако има някаква истина в така описаната ревност, съветът ми е към мъжа - бягай!
Виж целия пост
# 16
Вече ще следя отговорите само за да ми обясни някой смисъла от фалшивите теми.
Моля ви.
Виж целия пост
# 17
Обърни се към модератор. Той ще ти обясни най-добре.
Виж целия пост
# 18
Aко е истина , горкия ти мъж .Трябвало е отдавна да избяга .
Виж целия пост
# 19
Лятото имаше връзка от скоро с оня влюбения в приятелката си...сега  си женена от 7 г...пързалка или някой друг пише от профила ти?
Профилът не е мой, помолих приятелка.
Толкова ли е важно?
Как се проверява кой какви теми е писал да прочета и аз темата й ? 😀
Глупости.
Както казах, трябва повече акъл, за да можеш да лъжеш.
Виж целия пост
# 20
Предлагам да играем на "открийте приликите и разликите в първия пост на авторката и на "приятелката".
Виж целия пост
# 21
Вече ще следя отговорите само за да ми обясни някой смисъла от фалшивите теми.
Моля ви.

О, ти на нас трябва да обясниш – ти пускаш пързалката, не ние.
Та така, какъв е смисълът? Скука? Някой от форума те е настъпил в друга тема и в друг профил и си решила по този начин да си отмъстиш? Хванала си се на бас? Тийнпроблем е в ремонт?
Чакам със затаен дъх да разбера какъв е твоят смисъл да го правиш.
Виж целия пост
# 22
Простащина, да.
Не негова.
Виж целия пост
# 23
Баси драмите, коментирал нещо си с приятели. Че аз с моята си ги коментирам тия работи и тя не заорава, пък тука вече голямо чудо. Ако не е някъв фейк цялата тема.

Ама това, че Вашите граници са на едно ниво, не означава, че другите жени трябва задължително да са като Вас. Всеки си има собствени граници и се чувства комфортно/дискомфортно с определени неща. Ние като жени трябва да се подкрепяме, не да се караме една друга да се чувстваме глупави и жалки, защото нашите граници са други.

Към авторката: ако не се чувствате комфортно с нещата, които се случват, значи така трябва. Първо, че от уважение към Вас не би трябвало да си позволява такива неща, аз лично от уважение към авторитета на мъжа си никога не бих казала подобна глупост. Второ, мисля че е крайно време жените да бъдат обекти за мъжете. Щял да я бил оправел, Ма на кой му пука какво искаш или не искаш, жените не са там за твое удоволствие... За мен това което се случва е отвратително
Виж целия пост
# 24
малееее...добре, че има такива като теб, че иначе много котенца щяха да останат бездомни...
Виж целия пост
# 25
В квартала има едно магазинче за цигари и алкохол, пред което на раздумка цял ден седят кварталните пияници. Има един, иначе си има и жена, и дете, и всеки път като мина оттам, почва да пъшка, да охка, да ми прави комплименти, да обяснява какво би ми направил, даже и жена му да е там, до него. Е*аси простака. Виждам, че на жена му хич не й става приятно. Вече заобикалям два блока, само и само да не минавам оттам. Дебел, прост, алкохолизиран селтак.
Така че, да , простак е мъжът в случая. Ама спокойно, някоя да му се върже, трябва да е още по- голяма простачка от него.
Виж целия пост
# 26
По казуса - ами, мъжете така си говорят. Не всички, но много. Предполагам, че така се чувстват "мъже" - малко показност пред другите "мъжки". Това, дали някой ще направи нещо или не, не зависи от това, дали ще го говори. Някои говорят и не правят, други не говорят, но правят. Ако си знам и вярвам на човека, такива приказки изобщо не ме интересуват.

Между другото, ние с момичетата, също обсъждаме мъже и си говорим какви ли не неща, повечето от които едва ли по-кротки от тези, споделяни в мъжки компании. Ти приятелки нямаш ли? Намери си някакви странични занимания, вместо нон-стоп да се взираш в мъжа си.
Виж целия пост
# 27
Начина на изразяване на мъжа на авторката е грозен. Но има един тънък момент. Тези коментари дали се правят само пред приятели или няма проблем да ги прави и пред жените. Неуважително за мен е второто. Мъжете гледат и коментират. Аз също гледам и коментирам с приятелки. Както се казваше, всичко може да гледам на пазара, но не всичко купувам.
Виж целия пост
# 28
Alpaca: "Ние като жени трябва да се подкрепяме..." - Съжалявам да чуя такава глупост от жена. Как ще подкрепя нечие мнение на база пол? За съжаление има жалки и глупави жени и е добре някой да им отвори очите

Alpaca: Второ, мисля че е крайно време жените да бъдат обекти за мъжете. - Предполагам искаш да речеш да престанат да бъдат сексуален обект...? Ако е така, ега ти ужаса за тоя свят. Да спрат да се държат като говеда (примера на Василиса), да, ама да не гледат на нас като потенциален секс партньор.. Ти какво, като тиган ли искаш да те възприемат. Пфуу на работа съм не мога много да се обяснявам
[/quote]
Виж целия пост
# 29
Подкрепям Плясък.

Защитавам някого, на база ситуацията и контекста й, а не на база пола му. Да се подкрепят абсолютни малоумия, само защото някой има същите полови органи като мен, ми е глупашко стадно поведение. Такава изкривена "солидарност" ми е неприятна и сред мъжете, и сред жените.

А относно виждането като "сексуален" обект, грам не ми пречи. Аз съм и това. Разбира се, някой ако само като това ме вижда, довиждане и толкова. Колкото до равенството, просто и аз разглеждам мъжете като сексуални обекти (каквито те също са) - това ми стига.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия