Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Брак

  • 3 161
  • 9
Здравейте, колко излиза най-обикновенно подписване на граждански брак без церемонии и какви документи и неща са необходими?
Виж целия пост
# 1
Отидете в най-близкото кметство или ритуална зала и ще Ви кажат точно.
Виж целия пост
# 2
Би трябвало само по документи да е безплатно. Плащате си медицинското и изследванията, но трябва да питате конкретно какви изследвания ви искат в избраната зала, защото навсякъде има нюанси.
Виж целия пост
# 3
Подписахме преди месец, без церемония , за 5 минути. Струваше 20 лева.
Става въпрос за град различен от София.
Виж целия пост
# 4
Май трябва тест за сифилис и в София май излиза около 100 лв, ама не съм сигурен.
Виж целия пост
# 5
Декември месец в София - по 30 лв на човек за медицински (в Рамус ходихме). Друго не се плаща. На мен ми трябваше само ЛК и попълнено заявление, на ММ му вадихме други документи, защото не е български гражданин. За два дни може да се ожениш в София, общо взето.
Виж целия пост
# 6
Всяка община сама си определя таксите за административни услуги. Погледнах сега в наредбата за един малък град: 35 лева е там.
Питайте, където ще подписвате, или вижте на сайта им.
Виж целия пост
# 7
В Красно село, София, 27 лв. (декември). Simple Smile Всяка община е индивидуална. При нас беше хубавото, че всичко резервирах и платих онлайн. Спестихме си излишно ходене. Само два дни преди това си занесохме документите.
Личния лекар ми издаде медицинско и толкова. Никой не ни е карал да правим вирусология. Ако се прочете внимателно Инструкция Н. 1 за издаване на медицинско свидетелство, става ясно, че тези изследвания се назначават от личен лекар само по неговата преценка!
Виж целия пост
# 8
Имайте предвид, че Рамус предлагат пакетни изследвания по 30 лв на човек, но поне за София искат само Васерман, което в Рамус е 14 лв на човек. Моят ЛЛ също ми изиска само Васерман за медицинското, което ще рече, че хив и третото, за което изследват пакетно в Рамус, поне по мое мнение, е ненужно и колкото да ти вземат парите.
Иначе за брака съм чувала, че само да влезеш в стаята и да подпишеш без церемонии, водещи и т. Н. Е напълно безплатно. Май най-добре да се звънне и да се попита.
Виж целия пост
# 9
Привет, ние подписахме без церемония в София. Беше напълно безплатно. Ако искате право на заснемане (докато подписвате) се заплаща 27.00 лв.

Като документи ни искаха - медицинско (взехме го от ВИТА 2, общо 36 лева за двама, минаваш невролог, кожни болести и общопрактикуващ лекар), преди да отидеш за него се прави изследване за Васерман и ХИВ в някоя лаборатория, резултатите трябва да са подписани и подпечатани. Минахме много бързо, важно е да отидете по-рано през деня.

Отива се до три дни преди датата, в обредния дом, за да проверят документите.

Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия