Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 5 (17.03 - 02.04) 🌴

  • 41 050
  • 1 195

Анкета

* За острова на отшелника / За личния имунитет / Снежа - Божана / Благо и Едис *

Опции:

* Може да изберете максимум 6 опции.

# 615
За хигиената, нали Стефани се отказа заради липсата на условия за хигиена. Тя се разхожда с червения парцал две седмици. Не ми изглежда особено чистоплътна, така че може да е само оправдание.
Филип ми е любимец, но ако има някой, който да разкаже подкаста ще е супер.
За хигиената имаше предвид, че имала някаква рана, която заради посотянното мокрене, пясък и тн, не зараствала. Нещо такова каза след предаването, но не звучеше много убедително. По-скоро мисля, че й писна да се мъчи, видя, че и в игрите е слаба и няма да стигне много напред, отделно и не е спортна натура.
Виж целия пост
# 616
Простете ми невежеството, ама какво е "подкаст" и "надкаст"?
Виж целия пост
# 617
Podcast се наричат този тип "предавания", които от вече известно време станаха доста популярни в интернет. А Надкаст е името на podcast-a на Неделчо и Туджаров. Всеки, който прави podcast, си измисля някакво име на своя, с което да се различава от другите.
Виж целия пост
# 618
Аз превъртах от време на време, защото чистех, и може да съм пропуснала нещо.
Харесва Светльо, познават се от преди това, защото ходят в един фитнес. Бил много начетен и на много различни теми може да си говори с него. И имал много добра спортна култура.
Харесва също Едис, не го познава от преди това, но е много забавен. Не го е усетил, че е такава хитряга, но по време на игри нямат право да си говорят двете племена, но все пак по едно-две изречения са разменяли.
Каза, че Божана, когато не я снимат е много тиха и спокойна, но щом включат камерите, и когато са на състезание е съвсем друга. Той я е питал защо има такава разлика в държанието и тя му е казала: - Нали все пак не забравяш, че сме в шоу...
Значи голяма част от изцепките и са за пред зрителите.
Той е сдобрил Благо и Георги. Благой е казал, че няма проблем с него и той трябва да направи крачката. Филип е дръпнал Жоро настрани и му казал, че няма смисъл от това, и да заровят томахавката. При което на следващата игра Георги каза, че е простил на Благо, това го излъчиха.
Жорката е голям добряк с голямо сърце, лесно възприема нови неща и се учи бързо. Лесно избухва и лесно му минава. На никой не е отказал помощ, дори да се карали преди това.
Татяна се хвалела, че в София се представила много добре на физическите тестове, пък там все обърквала трасето, връщали я, и тя се ядосвала.
За игрите са пътували с някакъв бус и после около 30-40 минути с лодка до лагера, като през цялото време пътували покрай плажна ивица, но без никакви признаци на живот.
И много други забавни истории разказва, това е кратко преразказано.

Ако се сетя още нещо ще допълня.
Виж целия пост
# 619
Благодаря ти.
Ето на, че на Фичо не са му забранили да спомене, че познава Светльо от преди предаването.
Нещо, заради което са отрязали Златомира. Хем това между нея и Божана е в нета от преди, много от преди.
Алоууууу, продуцентите, двоен стандарт нещо?
Виж целия пост
# 620
Филип каза, че в лагера нямат по-добри условия от тези, които са заснети и нищо не им се дава допълнително, когато не ги снимат - като паста за зъби и козметични принадлежности, също нямат и химическа тоалетна. Но за него това е било очаквано, защото след като отиват там за хонорар, значи ще ги използват максимално и няма да се стараят да им е лесно и приятно.

И сигурно е объркал сметките на продуцентите, като е сдобрил Жоро и Благой, със сигурност очакванията са били да има скандали между тях, за да е по-интересно Smiley

Очевидно е имало коалиция отпреди състезанието само между Благой и Татяна, а едва по-късно са се присъединили Булкин и Жоро.
Виж целия пост
# 621
Елина в тази събота и неделя по bTV

Елина след приключението "Survivor"
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

Всичко е подкаст. Ама Туджаров и Неделчо са над нещата, значи Надкаст. 😀🙄
Виж целия пост
# 622
Всичко е подкаст. Ама Туджаров и Неделчо са над нещата, значи Надкаст. 😀🙄
+++Да, да всички са подкасти, но Дечето и Туджаров са решили, че е забавно играта на думи, като са сменили представката ПОД с НАД и станало от Подкаст Надкаст.
Креативно, получило им се е. Различават се от другите.
Виж целия пост
# 623
И е с главни букви като имената им НадкасТ - Неделчо и Туджаров.

Хареса ми гостуването на Буков, разказа интересни неща. Смятам, че вижда много наивно на някои ситуации. Той самият явно гледа професионално на участието си и смята, че и другите от известните са така. А се вижда се, че и Благо, който е с най-голям хонорар вътре, играе и иска да остане възможно най-дълго. Което всъщност прави предаването интересно. Щеше да е скучно всички известни да се пазят от скандала.

Мислех, че имат еко тоалетни, учудих, се, че копаят дупки, въпреки че за минали години са го споделяли, смятах, че при турците са улеснили тази част.
Виж целия пост
# 624
Е, то това, че Буков е казал, че са нямали тоалетни, не означава, че е така. Grinning Може по договор някои неща да са му ги забранили да ги разгласява.
Виж целия пост
# 625
Това, че нещо е забранено да се разказва, не виждам какво общо има с това без да те питат сам да споделиш и да си измисляш истории. Ако е излъгал, си е негова инициатива, но аз лично му повярвах.
Виж целия пост
# 626
И сигурно е объркал сметките на продуцентите, като е сдобрил Жоро и Благой

Момент само... това негови думи ли бяха или твой коментар?
Smiley


По темата за подкастите, уикипедия казва:
Цитат
A podcast is a program made available in digital format for download over the Internet. For example, an episodic series of digital audio files that a user can download to a personal device to listen to at a time of their choosing. Podcasts are primarily an audio medium, with some programs offering a supplemental video component.
...

As of December 2022, there are at least 2,999,008 podcasts and 152,596,784 episodes.

Etymology
"Podcast" is a portmanteau of "iPod" and "broadcast". The earliest use of "podcasting" was traced to The Guardian columnist and BBC journalist Ben Hammersley, who coined it in early February 2004 while writing an article for The Guardian newspaper.
Виж целия пост
# 627
Soney, това си е само мой коментар Simple Smile

Филип сподели, че Благой и Георги не са си говорили въобще в началото, но той е усетил, че това няма да бъде добре за племето и казал на Жоро, че няма смисъл да имат лоши отношения за история, случила се преди толкова време, и като вярващ човек най-доброто нещо, което може да направи, е да прости. Той го послушал и след спечелена игра е обявил пред камерите, че прощава на Благо /това и ние го видяхме/.

Предполагам, че продуцентите са очаквали при първо напрежение да започнат да хвърчат искри, като са знаели сложната история между двамата и колко е избухлив Жоро Simple Smile Представям си какво можеше да се случи, ако се бяха скарали за нещо и Жоро беше нарекъл Благой Юда Satisfied
Виж целия пост
# 628
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

Всичко е подкаст. Ама Туджаров и Неделчо са над нещата, значи Надкаст. 😀🙄
ако гледаш надолу е подкаст, ако гледаш нагоре - надкаст. зависи от гледната точка Smiley
иначе си е обикновен видео файл, който гледаш когато си искаш. цялата YouTube е подкаст.
Виж целия пост
# 629
Откровено казано тези подкасти са си дар Божи и отлична алтернатива на телевизиите. Много, от които са се превърнали в казионни такива, мега пристрастни и необективни.
По тази причина не гледам Новини или пък сега Студия. Не, че могат да ми променят мнението за нещо, но могат да ме амбицират да гласувам за опонентите на тези, които така услужливо лансират, без да съм им симпатизант. А това не е добре!
Сега поне има възможност човек да се информира за всичко от много и независими източници и сам да си направи изводите и преценката.
Такава сдъвката  и изплюта информация, която следва някаква начертана линия, да ми дава наклон на мнението, абсурд! Smiling Imp
Надкаста на Дечето и Туджаров е свежарка. Интелигентни момчета са, навътре са в материята и правят интересни интервюта. Е покрай този формат и те се правят на политкоректни към предаването, но явно нямат избор, ако искат да имат материал по темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия