Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Използвате ли филтри с обратна осмоза на работното място?

  • 682
  • 3
Здравейте, въпроса ми е следния - Използвате ли филтри с обратна осмоза на работното място? Ако да, то как се отразява лично на вас, положителни ефекти, по-ароматно кафе, чай и т.н По-енергични ли сте? Ако можете да направите сравнение ПРЕДИ/СЛЕД след използването на такива филтри на работното място, а защо не дори и вкъщи. Ако пък вие нямате такива впечатления, но познавате приятел, който има или пък приятел на приятел. Ще се радвам да чуя вашето мнение по въпроса.

 Благодаря
Виж целия пост
# 1
Това не е ли просто система за пречистване на водата? Чак пък по-енергичен да се чувства човек от това... Или пък кафето и чаят да са по-ароматни... Приемете го като начин да пиете една идея по-пречистена вода, без да очаквате някакво кой знае колко по-качествено и "по-вкусно" ежедневие. Освен това тази и метод (като всяка друга технология, измислена от човека) няма само положителни страни. В нет-а има доста информация, може да почетете.
Когато преди около две години правехме основен ремонт на жилището си, обмисляхме варианта да поставим такава система, но се отказахме, след като се запознахме и с недостатъците й. Стигнахме до извода, че най-добре нещата да се комбинират и разнообразяват. Сега си ползваме и чешмяната вода, и такава от кана с филтър, от време на време купуваме и минерална/изворна.
Виж целия пост
# 2
Чел си някаква реклама в този смисъл ли? Не вярвай на реклами Satisfied
Виж целия пост
# 3
Да, ползваме.  Не знам полезна ли е, вредна ли е обратната осмоза, но е добро решение да не се разнасят туби с вода когато има много хора.
Колкото до ароматно кафе, чай и прочее - не съм забелязала промяна. Вода като вода, малко е по-безвкусна, но не зеленясва в шишето. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия