Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Планирано секцио в Шейново без уговорка с лекар?

  • 761
  • 5
Пускам тази темо по повод другата подобна за раждането в момента.
Тъй като нещата при мен със сигурност ще опрат до планирано секцио, съм в огромно колебание как да процедирам-да се уговоря предварително с някого/ неясно за мен засега с кого/ или просто да се оставя на екипа.
Има ли майки, които са раждали с операция и без уговорка с някой лекар, и доволни ли са от това?
Виж целия пост
# 1
Здрасти, родих с планово секцио на 31.10.2006. По принцип бях планово - постъпих на 30 и се оказа по спешност, защото бебка, която се роди 4 кг.10дни преди термин тръгна. Не те съветвам да раждаш без уговорка. Аз имах уговорка с д-р Тодор Димитров, който следеше моята бременност и от когото съм възхитена. Този човек от самото начало през тези месеци положи толкова грижи за мен, а да не говорим, че от самото постъпване в болницата беше през цялото време до мен. Това наистина е лекар - лекар и човек преди всичко.Сега е наш приятел на семейството и сме му толкова благодарни, че беше с нас в такъв момент. Ако той не беше въобще нямаше да се грижат така за мен - то акушерките бяха кошмарни, та слава Богу, че той идваше в стаята ми всеки ден като родиях, показа ми как да кърмя, ходеше да се раздвижвам в коридора, после няколко пъти на контролни прегледи бях. Въобще когато имаш уговорка се чувстваш сигурен. Аз бях спокойна, че той е тук в болницата с мен и че мога да му се обадя и ще дойде веднага, както и стана.В Шейново са добри всички лекари, но той е най-добрият според мен. Не раждай при Богословова и Чорбова със сигурност ти го казвам. Сърбах им попарата - по принцип жените трябва да са по-човечни от мъжете,у че са го живяли това нещо раждането, но не е така!Подкрепата, съчувствието и помощта които ми даде д-р Димитров нито една от тези жени можеше да ми даде като ги видях какво представляват.Успех!
Виж целия пост
# 2
И за съм чувала доста хубави неща за този доктор Димитров.
А няма ли майки, които не са се уговаряли за секциото?
 newsm78
Виж целия пост
# 3
Има, само че това е в случайте, когато секциото се прави при спешност. Ако имаш някакви медицински показатели, както аз имах е по-добре да говориш с някой лекар, защото иначе не се знае на кой ще попаднеш и на него какво ще му щукне. Има такива, които не посягат да правят секцио, докато не се "налага",а самия Тошко Димитров ми е разказвал как понякога негови колеги са изчаквали прекалено много - повече октолкото е необходимо и тогава става лошо - и за майката и за детето и за този, който трябва да направи секциото.
Виж целия пост
# 4
Аз на твое място задължително бих направила уговорка с лекар.
Виж целия пост
# 5
Аз пък чух, че сега и в Шейново има възможност за избор на екип срещу допълнително заплащане като в Св. София или с други думи можеш да избегнеш личните уговорки, но да си избереш лекаря или поне аз така го разбирам  Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия