Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно ли е кърмата да има мирис?

  • 534
  • 3
Вчера станаха 51 дни откакто родих и отидох на преглед. Лохиите продължават да покапваха и ме придърпваше единия шев /3 външни/. Оказа се че има останала част от конец и в матката ми има парчета плацента и ципи. Приеха ме поспешност към 17 часа в Шейново /там раждах с позната/ за авразио. Манипулацията беше с пълна упойка и след това ми изписаха антибиотек - Оспен за 5 дни през 12 часа. Казаха ми че мога да кърмя чак днес сутринта. В 9 и 12 ч. днес бебо сука много малко.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е КЪРМАТА ДА МИРИШЕ НА ЛЕКАРСТВА ИЛИ АЗ СИ ВЪОБРАЗЯВАМ.
Виж целия пост
# 1
По принцип кърмата добива вкуса на храната, която е яла майката. Затова и при децата, захранени късно, не съществува опасност да "не искат да опитват нови вкусове", защото те дефакто са се запознали вече с много богата гама вкусове чрез кърмата на майката.
Евентуално кърмата би могла да добие лек мирис на лекарства, както се случва с други телесни секрети, но в никакъв случай не е опасна за бебето; минали са над 12 аса от манипулацията, така че лекарството се е изчистило от организма ти и няма опасност да премине в кърмата. Просто предлагай на бебето да суче начесто - колкото повече суче, толкова по-бързо ще изчезне и миризмата на лекараства, ако я има изобщо - може би това е миризма от дрехите ти, кожата ти или косата, останала от болничния престой.
Виж целия пост
# 2
В болницата съм стояла само 2 часа общо и след това се изкъпах. Усещам миризмата само докато се цедя и затова предположих, че от кърмата.
Виж целия пост
# 3
Добре, ама щом се притесняваш, не е лошо вместо да даваш на бебока да суче по- често, просто да се изцедиш..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия