Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

добър акушер- гинеколог в Пловдив

  • 7 954
  • 15
Здравейте момичета, случайно да знаете и препоръчате добър акушер - гинеколог в Пловдив за проследяване на бремеността ? Моля и за координати !   Ще съм ви много благодарна за бърз отговор, защото моята приятелка е в първия месец и много се е притеснила, че не може да си намери добър лекар, на когото да се довери, а аз пък не познавам никой в Пловдив.    bouquet
Виж целия пост
# 1
Ето как процедирах аз. Понеже работя на близо до ДКЦ 2 (ресторант Станиона) се записах там, при д-р Христодулова. Нямах абсолютно никаква информация за нея. От разговори с жените пред кабинета й (докато си чаках реда) останах с впечатление, че са доволни от нея. След самия преглед моето лично впечатление е - мн. спокоен и сърдечен човек, не се отнася пренебрежително с пациентите си, не претупва прегледа. Има отделна стая за прегледи. Оставя те да се подготвиш и тогава влиза. Но, пак искам да подчертая, че само веднъж съм я посещавала. Паралелно с посещението си при нея ще се запиша при акушер Аргирова (както казва моята лична лекарка, тя е като куче Цербер и нищо не й отбягва от погледа; води картона на бременната изключително изрядно и проблем с пропуснати изследвания нима да има; обяснява вс. надълго и нашироко; кога какво трябва да правиш, грижи за гърдите и т.н. и т.н.) - 2 етаж, след кабинета на д-р Карафезиева. Аргирова е пенсионер, т.е. с дълъг, дълъг опит. Посещавала съм я веднъж преди да забременея. "Удоволствието" да ходиш паралелно и при нея е 1,6 лв. на месец. Направо смешно, за това което получаваш. Това презастраховане ми го предложи моята лична л-ка.
Иначе всички лекари от новата частна клиника "Селена" са мн. добри, както се вика, при който и да отиде, няма да сбърка - някои от тях работят със ЗК (мисля, че единият беше д-р Статев; ще се опитам да намеря координатите му). Първоначално мислех там да се записвам, но Пещерско шосе ми е далече и това ще го оставя като резервен вариант.
Твоята приятелка може да влезе във форума на Biberonbg.com. Там ще намери темичка на пловдивските мами, в която компетентността на АГ-лекарите е често обсъждана и ще се ориентира в избора си, защ. е важно и в кой район живее/работи и може би за нея е не без значение дали кабинета е наблизо.

Давам линк, но има и др. теми, от които може да се почерпи инфо.
http://club.biberonbg.com/read.php?5,116952,page=24

Ето какво е написала една мама за д-р Карагьозан:
кабинетът му е във ДКЦ "Кючук париж", ет.2, каб.52. Тел. на Регистратура в ДКЦ 032/605400, а в кабинета е 032/605416. Аз лично винаги първо се обаждам на регистратурата и си записвам час. Раб. време: понеделник, сряда, четвъртък 14-19ч, петък 11-14ч., поч.ден вторник. Във вторник той е от 7-19ч във Втора градска. Пуснал ми е всички изследвания, винаги ме гледа на видеозон. Всичко през ЗК, не съм платила стотинка.

Друго име, което често се споменава е д-р Бабаков (каб. му доколкото се сещам е на бул. Хр. Ботев, но не мога да намеря точно адреса, а нямам мн. време сега да се ровя), но той май че не работи със ЗК.
Дано съм била полезна! Успех!
Виж целия пост
# 2
д-р Васил Даскалов в клиника Торакс. Най- добрият за южна България, но не работят със Здравната каса
Виж целия пост
# 3
др. Минев. Работи в новата клиника Селена до ВМИ. Не zнам дали работи и с касата. Един от наи добрите е. За6то не погледне6 и в белия списак zа Пловдив?
Виж целия пост
# 4
Акушер-гинеколози - Пловдив
Бял списък за Пловдив

Това са темите, от които можеш да получиш информация.
Подобно на mipetrova и аз препоръчвам д-р Минев.
Виж целия пост
# 5
д-р Минев и д-р Стратев бих ти препоръчала.Също така и д-р Тотев /поликлиниката в тракия/
Виж целия пост
# 6
Момичета, много благодаря на всички за отговорите!!!   bouquet
Виж целия пост
# 7
Д-р Христина Кръшкова вече на работи в "Св.Валентин".Някой знае ли къде работи сега ? Аз раждах при нея-също съм много доволна-нормално раждане с няколко шева -още на първия ден можех да сядам без проблем
Виж целия пост
# 8
др дренски,но не работи със здражната каса.прегледа в часният кабинет е 20лв.иначе си работи във весела.аз ходи при него на часно и тои ме израждаше.а иначе от здравната каса бях при др мерджанов от поликлиниката в кичук париж.ако искаш мога да ти дам телефоните и на двамата.
Виж целия пост
# 9
Д-р Христина Кръшкова вече на работи в "Св.Валентин".Някой знае ли къде работи сега ? Аз раждах при нея-също съм много доволна-нормално раждане с няколко шева -още на първия ден можех да сядам без проблем
Работи в Селена - новата АГ болница на Пещерско. Има тема за болницата в по-задните страници, заедно с телефони и адрес.
Виж целия пост
# 10
Д - р Бабаков има договор със касата . Аз ходя при него, а и има доста бременни мами. Мога да го препоръчам с чиста съвест, поне обръща необходимото внимание и отговаря на всички въпроси.
Виж целия пост
# 11
Д-р Димитър Йончев - окръжна болница, тел 0888705864
Виж целия пост
# 12
и аз съм за д-р Минев
Виж целия пост
# 13
Д-р Даскалов от Торакс  Peace
Виж целия пост
# 14
Д-р Даскалов от клиника "Торакс" ,но не работи със здравната каса ,но е изключителен професионалист! Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия