Ужасен партньор.

  • 5 296
  • 51
Здравейте.
 Вече се отчаях тотално. С приятеля ми се познаваме от дълго време, по една или друга причина не се събрахме. Видяхме се няколко пъти - за дълго време, сега последния път за месец. За този месец ми отрови живота и го скъси. Единия път дойде вкъщи и започна да чете чат с един познат(този познат е доста възрастен, нищо общо не сме имали и няма да имаме) Аз естествено се издразних, защото това не е нормално. Като дойдох сега при него през нощта ми е взел телефона и е чел чел. Стари неща. От преди 10-15 години. Започна да иска достъп до фейсбуците ми-дадох. Като всеки път все нещо ново измисляше. В спам (дето дори не съм чела, някакви пращали съобщения), били сме познати. Аз съм ги изтрила. Имала съм тайни чатове. Да не говорим че на неговия фейсбук има около 1000 жени, някои от тях платени. Мамил ме е с една, но отрича. Накрая почна всеки ден тормоз, скандали. Нямал ми доверие, щял да се оправи. Стигна до там че дори чатове с приятелки чел(да ме опознаел). Вечно ровене, търсене. Аз му обяснявам че това не е нормално, той не възприема. Накрая ме изнуди да си направим общ профил да ставам за резил-тоя общ профил на 90%негов.Пак не е доволен. С всички ме скара, отдели ме от нашите. Иска да ме загроби.
Като му кажа че това не е нормално, почва някакви простотии-ти искаш д чатил, искаш да ходиш по мъже.
Не ми дава при нашите да ходя. Вечно недоволен, вечно мен изкарва виновна.
 Съсвем не е наред,подозирам че някаква диагноза има. Отделно си ме иска за нвкакъв инкубатор, непрекъснато натякване че искал деца, че можело по-рано да се съберем, вече дете да има. Направо ме кара да се чувствам като някаква крава за разплод. Вече не издържам, не знам защо така рязко се влоши. Утре си тръгвам от него преди тотално да ми е опропастил живота, но не мога да си обясня защо така се получава. Аз ли съм прекалено добра, че винги ми се качват на главата? Или съм попаднала на тоталния маничулатор. Ама той като приказва-най-долната мр изкарва, все шансове ми давал.
 За мене не е нормално да чете-а не отгоре отгоре а ровене тотално и да държи сметка за разни чатове преди 10 години или разни връзки. В телеграм рови, наесякъде. Стане бъг във фейса - аз нещо съм направила. Дори само на телефона да ровя се дразни. По цял ден съм била по телефона, триела съм чатове.
Отделно явно много обича пиенето(няюа лошо пиянство), но каза че няма да пие като е с мен, а през ден пие. Като кажа нещо - ее аз колко пия една ракия - една водна чаша си сипва обаче.
 Не знам вече ще се откажа от мъжете, май е по-добре сама.
Виж целия пост
# 1
За теб не знам, но той наистина е ужасен. Правилно си решила да прекратиш.
Виж целия пост
# 2
Даже не знам защо си търпяла всичко това.
Виж целия пост
# 3
Ама ти какво правиш толкова време при такъв?
Виж целия пост
# 4
Дори не знам кое е по-лошо - че ти чете и анализира чатовете и има достъп до профилите ти или че не ти дава да се виждаш със собствените си родители. Бягай далеч от този.
Виж целия пост
# 5
Това е насилие, далече от такива. Никога няма да стане друг.
Виж целия пост
# 6
Насилник - махай се от там веднага.
Виж целия пост
# 7
Отвратителен човек.
Иначе и ти си виновна.
Хората, които допускаш в живота си, в леглото, го правиш доброволно.
Ти се примиряваш дълго време и после мрън мрън. Не си поставила никакви граници и си позволила да те скара с всички, да ти рови в пощи, фейсбук.
А трябва да се реже докато е време и видиш първоначалните изтрещявания, тоест знаци.
Някой да ми поиска пароли за пощи, фейс, знаеш ли точно къде ще го навра. После ще поплаче.
После ще изчезне завинаги, защото такива хора са с мания за контрол. А не смятам, че на  такива трябва да се дават шансове.
Виж целия пост
# 8
Чак тук толкова идеален психар?
Или детинска глупост?
Виж целия пост
# 9
Тоя не е вред, ама ти да му предоставиш цялото си минало дума по дума, минута по минута?! Я, си обирай партакешите от ненормалника, докато не  е късно.
Виж целия пост
# 10
Такам, стигнах до половината, един въпрос има- и ти си с него, защото.....? Да позная, защото го обичам?
Не, няма да се промени, няма да ти има доверие, няма да имате нормални отношения, ще става все по-зле, докато те затвори под ключ. Особено ако те върже с дете. Какво да правиш- знаеш много добре, няма нужда да ти казвам.
Виж целия пост
# 11
Надявам се, че утре ще пишеш от къщата на вашите. И не се обръщай назад, недей!!! Каквото и да ти говори. Успех!
Виж целия пост
# 12
и ти си с него, защото.....?

Не е любов. Ниско самочувствие. Не цени себе си и затова увисва на всеки, който и обърне внимание.
И не може да се пусне от него, защото си мисли, че друг няма.
Виж целия пост
# 13
За първи път от години и аз ще си помисля, че ни пързалят.
Виж целия пост
# 14
Дай му някоя книга белким чете нещо смислено. И ти си вземи някоя книга, за да не ти е скучно и да пускаш пързалки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия