Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-добрата очна болница в Европа

  • 1 923
  • 9
Здравейте, спешно се нуждая  от наистина -най-добрата очна болница , в европа или в краен случай в света за очно здраве.
Имам зрение само на едното око, и последните месеци се появиха проблеми и с виждащото око, които не могат да намерят решение тук.
Преглеждам се на две места Във Варна. Бих опитала и на друго място в България , но ме е страх да не загубя време . Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Charitè Benjamin-Franklin в Германия
Виж целия пост
# 2
Чехия е една от страните, в които очните болници/лекари са едни от най-добрите в света. Потърсете повече информация. Мисля, че е най-удачно да преведете епикризите, които имате и да ги изпратите до всички болници, които сте проучили. Дано имате късмет и намерите правилното лечение.
Виж целия пост
# 3
Може да се свържете за съвет и помощ с д-р Анелия Хохвартер офталмолог от Виена.

https://wo-in-wien.at/auskunft/dr-anelia-hochwarter-1030-wien/

https://zetramedia.com/д-р-анелия-хохвартер-стартира-от-плеве/

От време навреме прави благотворителни прегледи в Плевен, където е завършила медицина.
Пожелавам ви да намерите лек, където и да решите да се консултирате и лекувате!
Виж целия пост
# 4
А всъщност какъв е проблема ясно ли е? Ако е перде д-р Даскалов от Пентаграм е много добър, както и д-р Топов в Токуда.  Ако е отлепена ретина, препоръчват д-р Иетик в Турция.
Виж целия пост
# 5
Дайте диагноза, посъветвайте се с лекувашите лекари, те знаят коя болница е най - добра за конкретен проблем и имат колегиални контакти. Също така  при какви условия приема тази болница , Вие ли ше си водите кореспонденция с нея ?
Съчувствам Ви, аз също имам проблем със, зрението, но как си го представяте точно? Казва bg mama коя е най добрата болница и отивате, приемат Ви и Ви лекуват?!!
Виж целия пост
# 6
Ние във форума пишем каквото знаем и мислим за правилно. Разбирам авторката и съчувствам, в един момент губи доверие в лекуващите я специалисти, дори паникьосва. Може би не иска да споделя диагнози итн. Една епикриза лесно ще бъде преведена на английски, немски от преводач. Българските лекари пишат с доста абревиатури, но това също се оправя.
Нека не губи надежда.
Виж целия пост
# 7
Наскоро оперираха майка ми от  доста напреднала макулна дегенерация и на двете очи в  Турция. Супер доволна е. Нямам идея каква е диагнозата в случая, но при желание на лични мога да дам координатите на клиниката и лекаря.
Виж целия пост
# 8
Наскоро оперираха майка ми от  доста напреднала макулна дегенерация и на двете очи в  Турция. Супер доволна е. Нямам идея каква е диагнозата в случая, но при желание на лични мога да дам координатите на клиниката и лекаря.
 Здравейте, може ли на мен координати?
Виж целия пост
# 9
Зависи за какво?
За моя случай Никъде по света няма такава! Освен в Япония.

Но за моята ситуация тя едва ли ще ми помогне много.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия