Подготовка за малкия човек - тема 24

  • 45 350
  • 884
# 870
Ротирах 2, но моето не ползваше почти. Бях си купила 4 - 2 светещи, 2 обикновени, имах още 2 подарък от училища за родители. С общо 6 (едната беше каучук и я забравих в стерилизатора...) Изкара до 5ти месец, когато тотално ги отказа. Взех на Нук.
Виж целия пост
# 871
Аз купих три модела и само едните се харесаха. Първо имахме две (така се продават в комплект). После купихме още две, защото започнах да ги губя, а нямам време за обикаляне по стаите да ги търся.
Виж целия пост
# 872
Купих два Бибс биберона и имаше един в комплекта на Авент. Напълно достатъчни са си. Още ги въртим тези три.
Виж целия пост
# 873
Бях взела две, в родилното ни подариха една на безизвестна (тогава) марка. И понеже много ревеше моето й я дадох. Свикна с такава и друга не приемаше. Беше истинско приключение, защото и трудно се намираха.
Виж целия пост
# 874
Имам 2 купени на Авент от светещите (да не се чудя вечер къде е забутана). Със синът ми толкова бяха подходящи до 6м. После с чесането на зъбите почна да къса повече, но винаги по 2 съм гледала да има.
Виж целия пост
# 875
С 0 😅 Не сме ползвали никога биберони
Виж целия пост
# 876
Ако ще кърмите, желателно е да избягвате даване на залъгалка първите шест седмици, докато се установи добро засукване и лактация.
Виж целия пост
# 877
Благодаря на всички! Heart
Виж целия пост
# 878
Не повече от 1-2, защото не се знае дали детето ще ги приеме. Аз бях взела на Нук, плюеше я на секундата. После взехме Авент, тях горе-долу ги приемаше, но не бих казала, че им свикна особено. Много рядко ги ползваше за кратко и то ако аз я дам, иначе не се сещаше. На 5 месеца тотално спрях да я предлагам и приключихме с бибата.
Виж целия пост
# 879
Аз купих опаковка от 2 броя на Авент. Една, пак на Филипс, дойде в комплект с 3 шишета (така си вървеше комплекта) и една на Нук ни подариха от болницата при раждането. Тази на Нук е със сплескан биберон и не я иска. Въртим другите 3, но според мен и с 2 може да се изкара ако бебето е като моето и не реве за биберон непрекъснато. Бих купила 2 броя и според детето ще прецените дали ви трябват още. Blush
Виж целия пост
# 880
И с двете деца ползвах на Нук и имах по 2 от размер. Не са ги отказвали, ползваха ги само при заспиване.
Виж целия пост
# 881
Имахме 2 най-обикновени силиконови биберона-залъгалки от марката на "Кауфланд" - Кuniboo и 1 светещ каучуков на Canpol от  "DM".
В края на 4-ти месец напълно ги отказа.
Виж целия пост
# 882
Според мен ако сте решила да давате , с две от една форма (Авент примерно) и две от друга форма (Нук например) Simple Smile много често срещано е още от новородени да отказват конкретна форма. Моите и двете деца са със сходна захапка и само Авент признаха. После вече ще си купите още ако ви трябват. Аз си имам две за кревата, две за в количката, една в чантата резервна, в хола имам една Joy изобщо, навсякъде са!
Виж целия пост
# 883
Имаме точно 1 брой на Авен. Давам я доста рядко, защото и аз самата не се сещам, обикновено, ако е много кисела и съм я повила за сън. Тогава я премята в устата за няколко минути и я плюе.
Виж целия пост
# 884
https://www.bg-mamma.com/?topic=1628675.msg47605242#msg47605242  Нова тема,заповядайте.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия