PANDORA - Тема 9

  • 26 531
  • 501
# 390
Тази гривна е пусната вече в английската Пандора.
Май ще си я поръчам. Heart Eyes

Виж целия пост
# 391
Днес ми направи впечатление, че в немската Пандора цените на някои неща са повишени напр. гривната Game of thrones я взех за 89€, а сега е 99€ и някои други неща шайн или със златист елемент също са качени ☹️
Виж целия пост
# 392
Днес ми направи впечатление, че в немската Пандора цените на някои неща са повишени напр. гривната Game of thrones я взех за 89€, а сега е 99€ и някои други неща шайн или със златист елемент също са качени ☹
И при нас е така.
Бях си харесала едно талисманче, което беше 89 лв. сега е 99 и на тази цена няма да си го закупя.

От новата колекция ще имам подаръче.Дочух разговор на голямата ми дъщеря с баща ѝ, помоли го да я закара на 28-ми до магазин на Пандора и да ми купят талисман за 8-ми март.Аз случайно надникнах в снимките ѝ в телефона и единственото талисманче, което има на снимка е ето това Simple Smile
Виж целия пост
# 393
Здравейте! Като "динозавър" открил преди няколко часа гривните Пандора имам нужда от помощ. Обмислям я като вариант за подарък за 10тата годишнина на внучка ми. Тя все още не се е "замомила" -обича да играе, да се рови в калта, но и да се преоблича,  кичи и фръцка.
 Гривничката трябва да е такава, че да НЕ се пази за специални случаи т.е. по възможност устойчива при закачане на нещо/дърпане при игра, задължително с обезопасителна верижка за откачане. Сребърна - няма да изтрае дълго. С възможност за регулиране на дължината и прибавяне на висулки - като за начало ми трябва буквичката ѝ и еднорог. Чудя се - мека или твърда. Също така не мога да разбера различните висулки, които се нанизват как пасват на основната гривна - всички гривни и висулки с еднаква дебелина ли са? Има и гривни на други марки, които са с нещо като карабинери.
Има ли магазин в София, където мога да видя на място комплекта като цяло? По възможност и кутийка  и за бъдещи висулки.

Извинявам се, но е абсурд да изчета темите - активността ви е завидна Simple Smile. А и вече сте на друго ниво - не за лаици.
Виж целия пост
# 394
Най-добре идете в някой магазин на Пандора напр.на Витошка или в мола на Стамболийски. Там ще видите на живо и гривните и талисманите и най-добре ще се ориентирате какво точно търсите.
Виж целия пост
# 395
pipelot, има физиески магазини в София.Адресите може да видите от този линк: https://pandorabulgaria.net/pages/chesto-zadavani-vaprosi
Продавачките ще ви насочат най-добре. Лично аз смятам, че моделите не са подходящи за толкова малки деца, но пък ако детето иска и ги харесва може да му вземете.
Първата пандора голямата ми дъщеря получи на 13 години, спряхме на твърда гривна и не съжалявам.
Виж целия пост
# 396
Благодаря за ориентирането към физически магазини - ще се възползвам. И ще се консултирам с майка  ѝ за подаръка - иска ми се нещо по-специално, извън играчките, пъзелите, книгите. Чудя се.
Виж целия пост
# 397
Здравейте! Момче съм (студент Grin) и си направих регистрация, за да мога да ви попитам, понеже не съм много запознат. Къде мога да потърся активни промо кодове, които да използвам в сайта? Някъде прочетох, че след нова регистрация изпращат код за отстъпка, но аз не получих такъв. Ще съм много благодарен за обратната връзка!
Виж целия пост
# 398
За българската Пандора не знам дали има welcome код но в немската има 10% при нова регистрация.
Виж целия пост
# 399
Няма кодове за БГ Пандора. По празници в silver court пускат при определени условия.
Виж целия пост
# 400
Здравейте, дами.
Бихте ли споделили от кои сайтове предлагащи неоригинални талисмани на Пандора сте пазарували и бихте препоръчали? Също така намирали ли сте такива с прилично качество в Алиекспрес? Благодаря!
Ако админ прецени, че постът ми не е подходящ, моля да ме извини и да го изтрие.
Виж целия пост
# 401
Темата е само за оригинални бижута Пандора.
Виж целия пост
# 402
Темата е само за оригинални бижута Пандора.

Да, видях. Не намерих  тема за неоригинални и затова писах тук.
Виж целия пост
# 403
Момичета, днес пристигна едно сърчице, което спонтанно поръчах от бижутерия Christ, но сега се чудя дали да го задържа при положение, че имам подобно чисто сребърно. Моделът е спрян, там имаше единична бройка на разпродажба и това ме изкуши 😊 според вас да го задържа ли, за двойното става въпрос 😊
Виж целия пост
# 404
Yes!
Keep it!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия