Как почиствате ....

  • 1 483
  • 18
# 15
благодаря ви много Grinning
а когато включите котлоните и мазнината започне да обгаря не се ли разнася ужасна воня?защото ми се е случвало да капне олиовърху загрят котлон и се получава доста неприятно опушване и омирисване.
Виж целия пост
# 16
Аз слагам малко и то попива, придавя блясък, но не е мазно. Миризма също няма, нито пушилка се вдига.
Виж целия пост
# 17
кака, може малко и да понамирисва, особено ако преди да смажа котлоните не ги зачистя със суха четка, но не вони като нов котлон.
mimi flax, благодаря за информацията. Все пак, няма ли опасност от киселината да корозира реотанът?
Преди време гледах реклама на едни термокани, чиито реотани нямат проблеми с котления камък, защото са със ... златно покритие Shocked .
Може би ни трябва нещо такова? Laughing
Виж целия пост
# 18
моята кана е Филипс и я имам от 1993, ползвам я ежеднивно и активно, защото сме големи чаепиитси и нямам проблем с корозията до момента
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия