Проблем със най- добра приятелка на приятелят ми ..

  • 9 111
  • 204
Здравейте мами!
     Имам нужда от вашето мнение и съвет относно връзката, в която съм. С приятелят ми сме заедно от 1г и половина, но от самото начало имаме неразбирателства относно конкретен въпрос. Знам, че това е много деликатна тема, но все пак реших да я засегна с последен опит да спася връзката си, защото не мисля, че мога да продължавам така. Когато с моят приятел бяхме в начален стадий на връзката си и още се опознавахме, разбрах, че има най-добра приятелка от деството (която си има приятел). Не исках да действам прибързано и реших да науча повече за нея и го помолих да ми разкаже, при което той ми разказа как вече не са толкова близки, колкото преди, как вече не комуникират и т.н, но в общи линии почти нищо конкретно за нея. Реших да проуча сама и разгледах профилите й в социалните мрежи, в опит да разбера нещо повече, но там само се натъкнах на разголени снимки по бански, снимки в гръб на задника й, които той бе харесал. Опитах се да поговоря относно приятелството им, но той стана изключително агресивен, казвайки ми, че това са само снимки и преувеличавам... допитах се до майка му и тя ми каза, че разбира защо не я харесвам и самата тя смята, че е леко момиче. Помолих го, щом по негови думи не комуникират да прекрати контакт с нея и да се фокусира върху връзката ни, той се съгласи .... в периода от 1г 3 пъти бях свидетел как конкретното момиче е разблокирана, дори добавена отново в социалните мрежи. Реших да я попитам директно кога са комуникирали последно, но тя каза "преди няколко месеца"  ( ние бяхме във връзка от 1г, а той отричаше да е имал контакт с нея докато е с мен), при което го конфронтирах и той каза че тя най-вероятно се е объркала и няколко месеца можело да значи и година, аз съм приемала грешно нещата..... Пика на проблема се яви лятото, когато отидох на фризьор с него и бях вътре, но през 2 офиса работела тя........ та се случва следното: излизам горда с новата си прическа, усмихната и виждам как той говори  с нея навън, отишъл да я види как е, да поговорят, дори и казал,че не я харесвам и какво мисля за нея и т.н, при което аз се прибрах събрах си нещата от тях и си тръгнах. След време се събрахме и сагата приключи.... докато не стана на въпрос отново за нея... казах му "избери страна", но той каза, че няма да избере и не съм права да я нападам (не ме подкрепи, започна да се кара с мен и да ми крещи щом повдигна темата). Искал да бъде неутрален и да не взема страна... моля дайте ми мнението си, аз ли полудявам или той има нещо към това момиче, за да не може да се откаже от нея.... Моля кажете ми дали аз прекалявам или наистина според вас има нещо между тях.
Виж целия пост
# 1
Мисля, че си прекалила и си започнала да ковеш желязото преди да се е нагряло достатъчно.
Виж целия пост
# 2
Има нещо, ако беше безразличен отдавна да бяхте приключили тази тема и да забравите за нея.
Виж целия пост
# 3
Един от най-добрите ми приятели е точно от детството ми. Ако мъжът ми се беше опитал да ми дава наклон на контактите с приятеля ми, нямаше да ми е мъж.

Харесал нейни снимки, говорил с нея на улицата... Търпеливо гадже имаш.
Виж целия пост
# 4
Ревността е лошо нещо...
И да има нещо  между тях, ако искат ,ти ще си последната ,която ще разбере...
Виж целия пост
# 5
Ужас, не знам как те е изтърпял. С моя най-добър приятел сме от 1 клас заедно. Толкова сме преживели, като брат ми е. Направо си ми е брат, само дето не го е родила майка ми.

Представям си мм да дойде и да ми постави условие кой избирам. Защо трябва да избирам?

Ти явно си ревнива и несигурна в себе си. И сега търсиш под вола теле.
Виж целия пост
# 6
Не мисля, че съм ревнива и несигурна в себе си, защото никога не съм ревнувала някой от бившите си, дори настоящият си приятел. Не съм имала проблем от никоя друга от приятелките му, съученичките му, колежките му и т.н. Това е единственото момиче, към което съм имала някакъв вид недоволство. Искам да вметна, че станах свидетел на снимки, където са гушнати и й е сниман врата със смучка сякаш се хвали, да вметна, че щом попитах за нея в самото начало, както за останалите момичета ме нападнаха. Питам кой и коя какъв е, защото сме от различни градове и се опитвам да се приобщя, но за никой друг не се е държал така. Така че моля нека не се нападаме, всеки има несигурности, но ако имах болезнена ревност щеше да се изразява във женския пол, не само в 1 конкретен човек от абсолютно всички.
Виж целия пост
# 7
Аз не толерирам най-добри приятелки. Според мен има нещо, вероятно той я харесва, тя не, обаче го държи на каишка да й четка егото.
Мисля, че ти там работа нямаш. Където са двама, третият е излишен. Според мен има неприключени отношения там и той се опитва да я забрави ползвайки тебе. Не му се получава щом чак ти е крещял и агресирал. Изчезвай оттам и го оставяй да се оправя. С майка му няма какво да говориш, не изглеждай отчаяна.
Виж целия пост
# 8
Разбирам те, но не си го причинявай.
Свършили са, дори да се съберат ще е не заради теб и не въпреки теб.

Дръж се на ниво и спри с тъпите разправии.
Виж целия пост
# 9
Нищо необичайно няма в прегръдките между близки хора.
За мен си ревнива.
Каква е целта на темата ти? Ако искаш да късаш, не ти трябва нечие разрешение.
Виж целия пост
# 10
Има приятели и приятели.
Той има чувства към тази жена.
И не е важно, че тя не го иска. Важно е, че той иска нея.
Виж целия пост
# 11
Мисля че си прекалила... Разбирам непрекъснато да висеше с нея, но той просто е харесал снимки, а ти още от началото си почнала с ултиматуми, да не я вижда и т.н.

Какви са доводите? Че слага снимки по бански във Фейсбук?

Ами разкрепостена е, това не значи, че приятелят ти е правил нещо с нея.

Аз не бих се дразнила, докато реално няма някаква прекалена близост.
Виж целия пост
# 12
Не смяташ ли, че щом се познават от детството, значи са имали хиляди възможности да са заедно? Ако разбера, че човекът, с когото съм, ходи и разпитва този и онзи кога последно е разговарял с мен, директно ще го изритам. Това е ненормално.
Виж целия пост
# 13
Имам най-добър приятел от детството. Имах краткотрайни и една предишна дълготрайна връзка, които са приключили поради различни причини. Отдавна съм женена и с деца, но с най-добрият ми приятел все още се виждаме, макар и не толкова редовно. На нито един от гаджетата и мъжът ми не съм давала по никакъв начин да ме ограничават да се виждам с него и както казаха по-горе, ако се бяха опитали нямаше отдавна да съм с тях. Мъжът ми го познава, излизали сме заедно ,но съм била и само с приятеля ми и в чужбина на гости при друга наша обща приятелка от детството. Категорично нямаме нищо с приятеля ми и не сме имали, но определено няма да позволя някой да ми забранява да се виждам с приятел независимо мъж или жена.
Виж целия пост
# 14
Те моите най-добра приятелка и жена ми още като бяхме гаджета си спретнаха един див скандал, най-добрата ми приятелка ме накара да избирам между двете (не жена ми, да отбележа), така че споко, и по-зле може да бъде от твоето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия